Must visit: The Recollection


Antwerpen is voor mij gelukkig niet heel ver weg, dus het is makkelijk om er even heen te gaan. Al was het alleen al vanwege het heerlijke Belgische eten en de gezelligheid. Een ‘must visit’ in Antwerpen is The Recollection, een concept store aan de Kloosterstraat.

The Recollection in de Antwerpse Kloosterstraat brengt ‘objects of desire’, producten die zorgvuldig zijn uitgekozen door de drie eigenaren. Voor de concept store gaan ze telkens weer op zoek naar exclusief design en kunst, maar je vindt er ook mode en boeken.

Dat betekent: cosmetica van Aesop. Meubilair van Studio Simple, Maison Martin Margiela en Piet Hein Eek, plus een modehoek met onder andere Meuw, Mimi et toi, en Nico Uytterhaegen. Op de bovenverdieping krijgt aanstormend talent een platform, dankzij Studio Attenzione.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.therecollection.com.

2 gedachtes over “Must visit: The Recollection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s