Review: skincare by & Other Stories


Ik kende & Other Stories al van hun kleding. In Antwerpen en Amsterdam zitten winkels van dit H&M-zusje. Vorige week heb ik voor het eerst beautyproducten bij ze gekocht, ze zagen er zo geweldig uit!

& Other Stories en COS zijn de wat exclusievere zusjes van H&M. Naast erg leuke schoenen, tassen, kleding en sieraden verkoopt het merk ook diverse make-upproducten en heeft het een eigen verzorgingslijn. Ik kocht in Amsterdam drie heerlijke producten: de Fig Fiction Hand Cream, de Fleur de Mimosa Body Scrub en de Fig Fiction Body Wash.


Ik kan je vertellen dat ze mij niet tegenvielen! Heerlijke geuren, vooral de Fig Fiction. Nog enigszins subtiel, ik zou hem wel durven neerzetten voor gasten. De Fleur de Mimosa is iets uitgesprokener qua geur, maar dat vind ik voor een bodyscrub niet erg. Tijdens het srubben lossen de korrels op en vormen ze een fijn laagje olie op je huid. Niet tè, precies goed eigenlijk.

De body wash wordt geleverd met een handig pompje. Voordeel is dat het pompje ook ‘op slot’ kan, voor als je ‘m ergens mee naartoe zou willen nemen. Prima bodywash, al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik in de winter zelf van iets meer voedende producten houd. Hij gaat dus in m’n zomercollectie.

De handcream heb ik bij me in mijn tas, kan ik zo af en toe mijn handen goed insmeren. Hij is heerlijk en trekt goed in. En de tube is echt schattig! Geef mij maar meer van dit soort handcrèmes!

Leuk weetje: als je oude verpakkingen weer inlevert ontvang je van & Other Stories korting op je volgende aankoop!

Foto’s: & Other Stories, By Françoise.

4 gedachtes over “Review: skincare by & Other Stories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s