Kleine verslaving: Weer verliefd op je huis


Ik moet het toegeven: ik ben een beetje verslaafd aan het tv-programma ‘Weer verliefd op je huis’, dat SBS 6 uitzendt in samenwerking met VT Wonen. De presentatie, stylisten en bewoners maken het elke uitzending weer tot een leuk moment in de week!

1. De woningen en hun bewoners
Het principe is simpel: de stylisten van VT Wonen – elke week een andere stylist – gaat op bezoek bij stellen die er samen niet meer uit komen. Zij houdt van donker, hij van licht. Zij houdt van warmte, hij van industrieel. Zij wil het strak, hij wil gezelligheid. Hij houdt van hout, zij absoluut niet. Elke week komt er weer een ander issue voorbij, soms erg verrassend maar altijd heel persoonlijk.

2. De presentatie
Viktor Brand, de presentator van het programma, geeft er echt zijn eigen draai aan. Zo heeft hij met elke stylist een andere band en dat zie je duidelijk terugkomen. Ook is hij niet te beroerd om zijn eigen mening te geven over spullen of interieur van bewoners.

3. De stylisten
Ben je een Fietje, een Marianne of een Frans? Deze vraag snapt elke trouwe kijker inmiddels wel. De stylisten van VT Wonen hebben zo allemaal hun eigen stijl en het is elke week weer een verrassing wie er nu weer aan de slag mag. Het zijn nogal karakters, maar dat moet je als stylist volgens mij ook wel zijn.

4. Het eindresultaat
En mooi dat de huizen worden! Ongelooflijk hoeveel werk er elke aflevering weer wordt verzet! Van ongezellig en saai gaan de woonkamer naar persoonlijk en warm. Elke keer weer een andere stijl, met veel kleur. Want dat is vaak het eerste probleem van de Nederlandse woonkamers die worden aangepakt. Mijn favorieten tot nu toe? Aflevering 6 van het derde seizoen. En aflevering 10 van seizoen 1. Kijken dus!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Foto’s: VT Wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.