Review: de lentecollectie van Essie

lounge lover
Opi en Essie zijn toch echt wel mijn favoriete nagellakmerken. Ze hebben geweldig mooie kleuren die ook nog eens goed blijven zitten! Het voordeel van Essie vind ik persoonlijk ook de kwastjes. Deze zijn een beetje plat, waardoor ze heerlijk lakken. Met het voorjaar in aantocht is er weer een nieuwe lentecollectie gelanceerd.

De nieuwe Lounge Lover Collectie van Essie bevat weer jaloersmakende kleurtjes met namen als ‘Sunshine state of mind’, ‘high class affair’, ‘shades on’ en ‘pool side service’. Leuk! Ik krijg meteen zin in de lente en zomer met dat soort namen. Mag ik een dagje ruilen met hun commerciële team en ook van dat soort dingen bedenken?

Essie spring 2016

De collectie bestaat uit een aantal frisse kleuren, ‘lounge lover’ (een frisse oranje) en ‘pool side service’ (beetje staalblauw) spraken mij het meeste aan. De laatste zou ik alleen op mijn teennagels doen, voor mijn werk vind ik blauw toch een beetje te heftig. De kleuren dekken mooi en blijven goed zitten. Zeker als je een mooie basecoat en topcoat gebruikt.

Wat is jullie favoriete kleur?

Foto’s: Essie.

Een gedachte over “Review: de lentecollectie van Essie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s