Review: Essie Gel Setter

Essie-NailShades-thumb
Als ik ergens slecht in ben, dan is het wel in het goed houden van nagellak. Ik doe gewoon te veel op een dag. Toch bracht Essie daar een klein beetje verandering in!

Nagellak. Supermooi, maar soms ook zo bewerkelijk… Afgelopen winter droeg ik vaak de kleur ‘Chinchilly’ van Essie, samen met OPI wel mijn favoriete nagellakmerk. De kleur kan het best worden omschreven als een soort van grijzige taupe. Alleen, bij mij blijft het dus nooit zo lang zitten… Zelfs niet met een basecoat en toplaag.

IMG_2734_zpsskbalchm
Een tijdje geleden zag ik wat nieuws in de schappen: Gel Setter van Essie. Een soort van gel topcoat. Gellac is zeker mooi, maar niet echt geweldig voor je nagels. De paar keer dat ik gellac heb laten aanbrengen moest ik mijn nagels daarna behoorlijk ‘reanimeren’.

Goed, ik was dus enigszins bevooroordeeld. Gellac? Nee, dank je. Een afgeleide voor in het winkelschap? Mwa… ik weet het niet. Zou het wat voorstellen? Zo zonder UV-lamp? Nou, deze criticaster is overtuigd hoor! De glans die het je nagels geeft is erg mooi, daarnaast blijft gekleurde nagellak zeker langer zitten!

En het goede nieuws: het beïnvloed niet de kwaliteit van je nagels! Superfijn. En ook goed nieuws: je hoeft verder geen speciale producten aan te schaffen. Ik zeg: doen!

Foto’s: Essie.

3 gedachtes over “Review: Essie Gel Setter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s