Inspirational: Marie-Stella-Maris

MarieStellaMaris_Amsterdam
Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestylemerk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zet het merk zich in om een bijdrage te leveren. Voor elk product dat wordt verkocht, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om wereldwijd drinkwaterprojecten te kunnen realiseren.

Toen de Verenigde Naties in 2010 toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen een mensenrecht verklaarden en daarbij internationale organisaties opriepen geld beschikbaar te stellen om dit wereldwijd te realiseren, raakte Patrick Munsters – oprichter van Marie-Stella-Maris – geïnspireerd. Na een succesvolle carrière in de mode-industrie wilde hij mensen inspireren om bewuster (en socialer) te consumeren.

Een jaar later, in 2011, richtte hij samen met Carel Neuberg Marie-Stella-Maris op, om gezamenlijk op een eenvoudige manier een directe bijdrage te kunnen leveren aan de wereldwijde waterproblematiek. Voor elk Marie-Stella-Maris product dat wordt verkocht, komt er een vast bedrag ten goede van schoondrinkwaterprojecten. Bij het natuurlijke mineraalwater geldt een bijdrage van 5 cent per liter en bij de verzorgingsproducten geldt een bijdrage van 1 euro per product.

Het water is onder andere via Marqt te koop, de huidverzorgingsproducten onder andere via Skins Cosmetics. Maar mócht je toevallig in Amsterdam zijn, neem dan een kijkje bij hun flagship store op een hoek van de Keizersgracht bij de negen straatjes. Geweldig mooi interieur, indrukwekkende producten. Duur, maar daardoor wel leuk om als cadeau voor iemand te kopen!

Foto’s: Marie-Stella-Maris.

4 gedachtes over “Inspirational: Marie-Stella-Maris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.