Hoera! Een officiële site

Overal Mooie vloeren

Ik heb wat te vieren, sinds gister is www.byfrancoiseblog.com officieel geworden en heb ik mijn eigen mooie, echte website! Toen ik dertig berichten geleden met mijn eigen blog startte, was het in eerste instantie een mooie manier om wat creatiever te schrijven, buiten mijn werk als eindredacteur om. Nou, dat is gelukt!

Schrijven heb ik altijd leuk gevonden, als meisje van 10 schreef ik hele schriften vol. En als er op school een schrijfopdracht werd opgedragen, was ik na twee uur nóg niet uitgeschreven. Ik kon altijd wel wat verzinnen.

Gelukkig heb ik het goed in kunnen zetten tijdens mijn studie journalistiek; mijn flinke dosis nieuwsgierigheid kwam daar ook goed bij van pas. Een interview hier, een achtergrondartikel daar, een reportage zus of een recensie zo. Ik heb het allemaal gedaan.

Inmiddels werk ik fulltime als eindredacteur, wat inhoud dat ik vooral artikelen van anderen lees en beoordeel. Omdat ik graag mijn creativiteit wat meer kwijt wilde, en toch ook af en toe lekker wil schrijven, is deze blog ontstaan. Omdat het superlekker gaat en ik van alle lezers – ja, jullie dus! – geweldige reacties krijg, is het nu dus officieel.

Bedankt! En op naar de toekomst ❤

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram of Pinterest.

3 gedachtes over “Hoera! Een officiële site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.