It’s a wrap: KENZO x H&M

Kenzo en H&M
H&M gaat opnieuw een samenwerking aan met een gevestigde naam uit de mode-industrie. De Franse modeketen KENZO ontwerpt een dames-, heren- en accessoirecollectie. Carol Lim en Humberto Leon, die de creatieve leiding hebben binnen KENZO, staan aan het roer van het ontwerpproces.

‘We kunnen niet wachten om de wereld van KENZO x H&M vol creativiteit, fun en liefde voor fashion met iedereen te delen’, zegt Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor bij H&M. Carol Lim en Humberto Leon, die de creatieve leiding hebben binnen Kenzo, zijn het hier mee eens: ‘Voor deze samenwerking willen we het groots aanpakken, we willen grenzen verleggen en de nieuwe energie van KENZO aan iedereen ter wereld overbrengen.’
Kenzo

De modeketen KENZO werd in 1970 opgericht door de Japanse Kenzo Takada. Het merk staat bekend om zijn gebruik van kleuren en prints. H&M slaat vaker de handen ineen met bekende namen uit de modewereld. In 2015 deed de keten dat met het modehuis Balmain, dat was een geweldig succes.

De KENZO x H&M collectie is vanaf 3 november verkrijgbaar. Be prepared!

Foto’s: H&M.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram of Pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.