Review: Beautyproducten van H&M

IMG_3894
Heerlijke scrubs, zachte bodylotions en verfrissende shower cream: je kunt er nooit genoeg van hebben! Alweer een tijdje geleden kwam ik een paar leuke items tegen bij H&M. Om heel eerlijk te zijn viel ik in eerste instantie voor de verpakking. Zo mooi!

Maar goed. Mooie verpakking of niet, uiteindelijk gaat het om de inhoud! De Intuition shower cream (met kamille, sinaasappelolie en olijfolie) heb ik als eerste gebruikt. Het jammere was dat ik hem in de winkel niet echt kon testen. (Mocht H&M deze blog lezen, dan de volgende tip: plaats een wasbak in jullie beauty department! Net als jullie zus & Other Stories).

De shower cream vond ik – om heel eerlijk te zijn – een beetje een te mannelijk luchtje hebben. Ikzelf gebruik hem inmiddels niet meer. Jammer!  Hetzelfde geldt ook voor de Revelation Body Scrub (natuurlijke suiker met ‘meadowfoam seed oil’). Deze ruikt zelfs nog mannelijker. Wel erg lekker! Dus bij deze weet je meteen een leuk cadeau voor je metroman of gay friend.

Last but not least volgt nog de bodylotion, de Revelation Body lotion (met druivenpitolie). Deze geur vond ik al beter, de bodylotion trekt erg lekker in en heeft, zoals ik het zou zeggen, een lekkere winterse geur.

Foto: By Françoise Blog.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.

3 gedachtes over “Review: Beautyproducten van H&M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.