Nooit meer inspiratieloos dankzij Houzz

Houzz
Ik heb inmiddels al heel wat kleuren op mijn muren gehad. Van geel en bruin naar wit en rood, vervolgens van neutraal naar weer wat minder neutraal. Kilometers aan woonmagazines heb ik versleten, verknipt tot mappen vol met inspiratie. Maar dat kan natuurlijk ook digitaal! Ken je de Amerikaanse App en website Houzz al?

Het begon als tip van een vriend, mijn verslaving aan Houzz. Deze community – vooral Amerikaans – is online te bezoeken maar heeft ook een App. Je kunt er op land, regio, ruimte en stijl zoeken. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Dus mocht je nog op zoek zijn geweldige ideeën voor je buitenruimte: ook dat vind je bij Houzz.

Pinterest maar dan anders
Via een eigen profiel kun je zelf ook foto’s uploaden en albums aanmaken met verzamelingen, een beetje als Pinterest dus. Maar in dit geval staan de foto’s allemaal in de archieven van Houzz, dus niet extern. Wat ik er vooral leuk aan vind is dat je zulke verschillende stijlen tegen komt, wat dat betreft denken de Amerikanen soms heel anders dan wij. Rustiek eiken keukens zijn er nog hot bijvoorbeeld.

Ook leuk: de make-overs, deze zijn via de website te bekijken. En ook de ‘design dilemma’s’ zijn erg interessant. Veel plezier!

Foto: Pexels.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram of Pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.