Review: de nagellak van & Other Stories

and other stories 2
& Other Stories is samen met COS een exclusiever zusje van H&M. Ik schreef al eerder een artikel over hun beautyproducten, ze spreken mij aan omdat ze in Nederland nog steeds een beetje exclusief zijn. Hun nagellakjes zijn ook ‘to die for’.

Het zusje van H&M werd opgericht in 2013 en heeft winkels in tien landen, waaronder Nederland (Amsterdam). Naast kleding en accessoires, zoals schoenen, zonnebrillen, tassen, sjaals en telefoonhoesjes, heeft dit merk ook een uitgebreide – en zeer fotogeniek, al zeg ik het zelf – beauty department. Make-up, douchegel, kwasten, oliën, scrubs en natuurlijk nagellak.

In die nagellak had ik wel interesse. Ten eerste vanwege de allerliefste kleurtjes, ten tweede vanwege de prijs. Een lakje kost 7 euro en zit in een superleuk flesje. En inmiddels kan ik je vertellen dat het ook écht wel goede nagellak is! Ik kocht Bonbon Pink, een hele lieve roze kleur.
IMG_4746

Eén laagje was helaas niet dekkend genoeg, maar twee lagen zorgden voor het juiste effect. Makkelijk kwastje, dus goed aan te brengen. En aardig snel droog, ook altijd fijn. Jammer genoeg zijn de lakjes niet via de webshop verkrijgbaar. Ach, een goed excuus om weer eens naar Amsterdam te gaan!

Foto’s: By Françoise Blog.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram of Pinterest.

7 gedachtes over “Review: de nagellak van & Other Stories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.