Nude, zwart of wit?

IMG_4809
In het verleden koos ik eigenlijk altijd voor kleur, deze zomer besloot ik het roer om te gooien en me te beperken tot wit, nude en zwart. Waar ik het over heb? Over nagellak, natuurlijk!

Roze, rood, oranje… dat zijn nagellakkleuren waar je mij in de zomer vaak mee kon zien lopen. Vooral teennagels waren favoriet. Het liefst zo fel mogelijk, lekker zomers! Dit jaar heb ik het roer echter omgegooid met de aanschaf van ‘blanc’, ‘sandtropez’ en ‘licorice’: drie kleuren van Essie (over mijn verslaving aan dat merk schreef ik eerder al…).

Tja. En dan heb je dus drie nieuwe lakjes. En die moet je uitproberen. Best wel even wennen, als je vooral kleur gewend bent.

Sandtropez
Half juni begon voor mij de aftrap van de zomer met een bezoek aan Portugal. Een heel mooi moment om de lakjes uit te proberen! Om er een beetje in te komen heb ik als eerste ‘Sandtropez’ – een mooie nude kleur – uitgeprobeerd. Ik vond hem verrassend classy! Niet opvallend, maar wel verzorgd. Een lakje dat ik ook snel naar mijn werk zou dragen. Ook handig omdat een afgebladderde nagel minder snel opvalt.

IMG_4897

Blanc
Na een halve week vakantie was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere kleuren. Dus ‘Sandtropez’ er af, ‘Blanc’ er op! Dit vond ik wel wat lastiger, wit is toch écht wit. Het moet dus echt goed dekken, anders ziet het er raar uit. De andere lak was duidelijk wat vergevingsgezinder. Deze kleur gaf mij toch ook echt wel een ander gevoel dan de eerste lak. Wat stoerder. Je ziet immers niet heel veel mensen met wit gelakte nagels. De kleur doet het ook erg lekker als je al wat bruiner bent, het versterkt het zonnige gevoel!

Licorice
En dan is er nog….zwart. Tijdens de vakantie ben ik er niet aan toe gekomen om nog een keer te wisselen. Een week was daar toch iets te kort voor. Op Instagram staat het echter vól met mooie zwarte nagels, ik kan dus eigenlijk niet echt achter blijven… Toch houdt iets mij nog tegen. Zou het mijn werk zijn? Onzin eigenlijk, om mij heen zag ik afgelopen winter toch echt wel veel kleuren (grijs, bordeauxrood) voorbij komen. Waarom dan geen zwart? Ik houd jullie op de hoogte!

Foto’s: By Françoise.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram of Pinterest.

4 gedachtes over “Nude, zwart of wit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.