Inspirational: Aesop

PARSLEY-SEED-RANGE-CAMPAIGN-ARTICLE-BANNER-700x437px
Wel eens producten van Aesop uitgeprobeerd? Dit van oorsprong Australische merk is in Nederland onder andere te koop bij Skins Cosmetics. De verpakkingen zijn opvallend minimalistisch te noemen.


Aesop werd opgericht in Melbourne in 1987 en heeft inmiddels winkels in onder andere New York, Parijs, Tokyo en Hong Kong. Ook in Duitsland hebben ze inmiddels winkels. Ik zag het merk voor het eerst in Antwerpen, toen ik eind vorig jaar The Recollection bezocht.

Vintage flesjes
De verschillende producten vielen toen behoorlijk op. Mij deden ze een beetje denken aan vintage flesjes uit een oude apotheek. Mooi door eenvoud. En weet je wat het voordeel is? Door de amberkleur is de inhoud van de flesjes meteen beschermd tegen uv-straling! Inmiddels weet ik dat Skins Cosmetics in Nederland dit merk verkoopt.
Aesop in Noorwegen
Het is dus een alternatief huidverzorgingssysteem zonder opsmuk. De basis van Aesop bestaat uit botanische extracten. Daarmee onttrekt het Australische merk zich aan de gangbare cosmetische normen, door geur en kleur niet te reguleren en ingrediënten puur te selecteren op het effect voor huid en haar.

Voor elk huidtype
Producten van Aesop dienen uitsluitend te reinigen, voeden en hydrateren. Dit spreekt mij persoonlijk erg aan. Uiteindelijk zijn je haar en huid het belangrijkste, niet de luxe verpakking. Maar het is natuurlijk wel fijn als het oog ook een beetje kan genieten, toch?

Aesop heeft voor elk type huid eigen producten, of u nu een gemengde, vette of extreem droge huid heeft. Ik ga het eens uitproberen!

Foto’s: Aesop.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.

4 gedachtes over “Inspirational: Aesop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.