Nieuw! Essie Gel Couture

essie-gel-couture-362
De potjes van Essie ondergaan binnenkort een verandering, als Essie Gel Couture naar Nederland komt! De langhoudende gel nagellak is vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar via Bol.com.

Snel afbladderende nagellak? Maar geen zin of tijd om telkens gelnagellak met een uv-lamp aan te laten brengen? Dan heeft Essie, in navolging van OPI, vanaf 1 september een DIY-variant beschikbaar!

Nieuwe vorm
De vertrouwde, rechthoekige potjes krijgen overigens ook een make-over. Essie gaat de potjes van de nieuwe gel-collectie namelijk omvormen, waardoor ze een soort twist-vorm krijgt. Naar eigen zeggen is de zogeheten S-vorm geïnspireerd door de dansende jurken op de catwalk.
26b357433090
Het nieuwe potje, geïntroduceerd tijdens het MET gala, zal worden gebruikt in de nieuwe Gel Couture collectie. Deze collectie is onderverdeeld in vier kleinere collecties: ‘Atelier’, ‘First Look’, ‘Fashion Show’ en ‘After Party’. Natuurlijk krijgen de nieuwe lakjes weer de leukste namen, zoals Fairy Tailor, Caviar Bar en Hang Up the Heels.

Te koop bij Bol.com
Deze nieuwe gel-collectie zal bestaan uit 42 kleuren, die zónder UV-lamp maar liefst 14 dagen blijven zitten. Het is de bedoeling dat je twee laagjes van je gekozen kleurtje aanbrengt en vervolgens afwerkt met de Gel Couture-topcoat. Vanaf 1 september zijn ze exclusief verkrijgbaar via Bol.com.

Foto’s: Essie.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.

 

6 gedachtes over “Nieuw! Essie Gel Couture

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s