Vrouwelijkheid en individualiteit centraal bij H&M Studio

cq5dam_web_648_365
Toen wij nog onze dikke winterjassen aan hadden presenteerde H&M in Parijs al de herfst- en wintercollectie van H&M Studio. Het uitgangspunt van de collectie: sterke vrouwen en de schoonheid van onafhankelijke geesten.

Modellen als Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park and Hari Nef verschenen op de catwalk in kleding die de individualiteit en diversiteit van het vrouwelijke karakter moeten weergeven. De catwalk had de vorm van een bevroren meer, dit moest de invloed van de natuur in de nieuwe herfst- en wintercollectie laten zien.

Wat opviel waren de gaucho-hoeden en cowboy-boots, vermengd met Zweeds handwerk. De lijn kent een vrouwelijk silhouet doordat de kleding schouders en taille benadrukt. De limited edition-collectie is vanaf 8 september te koop in een aantal H&M-winkels en online. Hieronder nog wat beelden:
runway_details_06_low
Runway01_low
Runway44_low
runwaydetails26_low

Foto’s: H&M.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.