Mijn guilty pleasure

466Ik geef het toe: ik heb een kleine verslaving.  En dat is de blog met bruiden van Donna Morgan. Dus houd je van programma’s als ‘Say yes to the dress’ en ‘Battle of the Brides’, dan is dit ook echt wat voor jou!

Donna Morgan is een Amerikaans kledingmerk. Heb je een gala of een bruiloft, dan kun je hier terecht. Nu woon ik niet in Amerika, dus kleding kopen is geen optie. Waarom ik de site dan wél bezoek? Vanwege alle bruiden die de foto’s van hun ‘real weddings’ insturen voor de blog!
044-1630x1080
Via de blog krijg je dus een inkijkje in ‘that special day’ van honderden Amerikaanse bruiden, bruidegommen, trotse vaders en moeders en snikkende getuigen. De een nog mooier gefotografeerd dan de ander, het glazuur spat nog nét niet van de camera af!

008
Neem ook eens een kijkje, zou ik zeggen! En wees voorbereid op altijd glimlachende bruidsmeisjes (het liefst meer dan zes), grootste uitzichten en intieme ceremonies.

497
Foto’s: Donna Morgan.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s