Beauty: bodywash van & Other Stories

de-beauty-afdeling-bij-other-stories-in-utrecht-231026

Ik vind het altijd heerlijk om beautyproducten uit te proberen, vooral als ze een beetje speciale geuren hebben. De showergels van & Other Stories zijn wat dat betreft perfect.

& Other Stories (met winkels in Amsterdam en Utrecht) is een zusje van COS en H&M. Ze verkopen er superleuke kleding, schoenen, tassen en andere accessoires, maar beschikken ook over een eigen beautycollectie. Niet alleen make-up, maar ook bad- en verzorgingsproducten. Ik probeerde er drie van uit.

Fig fiction
Dit is mijn zomerfavoriet: een mix van bessen en exotische roze peper met de frisheid van bamboe en wilde vijgen.

Havana Blues
Dit is meer een bodywash voor je vriend, broer, neef of man. Deze lijn heeft een geur van tabaksbladeren, jasmijn en rijpe citroen. Leuk om cadeau te geven, de producten van & Other Stories zijn op nog niet heel veel plekken te koop!


Punk Bouquet
Dit palet bestaat uit ‘tijgerorchidee en lotusbloem, verstrengeld met nootachtige amandel en zoete tonkabonen, overwoekerd door boommos en overgoten met een splash van mandarijn’. Dat u het maar weet. Een heerlijke geur voor het najaar!

Betaalbare producten
Het leuke van deze producten is dat ze het onderdeel zijn van een hele lijn verzorgingsproducten. Denk aan een bodymist, scrub, handlotion en bodylotion. En allemaal leuk geprijsd! De bodywash kost bijvoorbeeld 7 euro, de bodymist ook 7 euro en de bodyscrub 9 euro. Alles is te bestellen via de webshop of te koop in de winkels (onder andere in Antwerpen, Amsterdam en Utrecht). Enjoy!

Foto’s: & Other Stories.

Volg mijn blog ook via Bloglovin, Instagram, Facebook of Pinterest.

5 gedachtes over “Beauty: bodywash van & Other Stories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.