De leukste cadeautjes onder de 20 euro

kerstmisWat ga jij vieren dit jaar? Kerst? Sinterklaas? Met je familie? Of met vriendinnen? En wat geef je dan? Er zijn zoveel mogelijkheden! By Françoise Blog geeft je een paar tips voor cadeaus onder de 20 euro!

De decembermaand is altijd een bijzondere maand; er gebeuren altijd zoveel leuke dingen! En een daarvan is kerst of sinterklaas vieren met cadeautjes. Een aantal leuke tips voor cadeaus die niet superveel hoeven te kosten.

Voor de beautyfan
Limited edition eyeliner
H&M heeft voor jou een set van vier intense eyeliners in een cadeauverpakking. Bevat een angled eye marker, een paddle eye marker, een gold twist liner en een silver twist liner. Ze verkopen ook een supermooie adventskalender met nagellak, maar die is helaas nogal duur.

Voor de feeder
I love cake, taart en koekjes
Dit is het ultieme taartenbakboek! Alle bekende cakes en taarten – klassiekers of met een moderne twist – staan erin. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat dit boek de beste recepten voor de allerbeste taarten. Krijg jij al trek?

sneeuwbol_rendier_s_00032178_169_sb_online_store_1


Voor de winterfan

Sneeuwbol met hert
Ken jij iemand die niet kan wáchten totdat het sneeuwt? En die het liefst het hele jaar door kerstliedjes draait en dikke sjaals draagt? Dan is dit het juiste cadeau! Bij enig gemis aan wintergevoel geef je deze schat gewoon een zwieperd. Leuk verzonnen van Sissy Boy!


Voor de (wereld)reiziger

Wanderlust
Ik schreef er al eerder over: Wanderlust. Stijlgids voor iedereen die de wereld wil ontdekken
Is reizen jouw grootste hobby? Ben je altijd op zoek naar de nieuwste hotspots? En ben jij een echte city girl? Dan is dit boek jou op het lijf geschreven. Wanderlust is dé travel style guide voor iedereen die van reizen houdt.


Voor de fashionista

Coco Chanel, de wereld van een fashion icon
In Coco Chanel neemt Megan Hess je aan de hand van prachtige illustraties mee door het ongelooflijke leven van Chanel. Chanel is misschien wel de belangrijkste modeontwerpster ooit. Geen ander kan haar leven zo goed in beeld brengen als Megan Hess, een wereldberoemde mode-illustrator en auteur die voor de grote, prestigieuze modehuizen werkt.

Voor de chick met haast
Het 5 or less-kookboek van Chicks love food
Dol op makkelijke, gezonde en toegankelijke recepten? Grote kans dat je dan al eens op Chickslovefood.com hebt gekeken. Wat drie jaar geleden als een hobby begon, hebben Elise en Nina inmiddels uitgebouwd tot een geweldige foodblog. Een van de populairste rubrieken is ‘5 or less’: iedere dinsdag posten de chicks een recept dat maximaal vijf ingrediënten bevat.

papieren_kerstster_small_00031961_166_sb_online_store_1Voor de minimalista
Zwarte papieren kerstster
Heb je zo’n vriendin, zus of moeder die helemaal fan is van de Scandinavische woonstijl? Dan vind ze dit cadeau vast erg leuk! Verkrijgbaar in zwart of groen, voor de juiste kerststemming.

Voor de lekkerbek
Dessert Easy
De titel zegt het al! En weet je wat het leuke is? Dat je maar weinig ingrediënten nodig hebt en een relatief korte bereidingstijd. Als ik ergens nerveus van wordt zijn het wel gerechten waarvan ik de helft van de ingrediënten niet van ken! Hij staat op mijn verlanglijstje ❤

Wat zou jij graag cadeau krijgen?

Foto’s: Pexels, Sissy Boy Homeland.

5 gedachtes over “De leukste cadeautjes onder de 20 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.