Doelen voor 2017

Doelen voor 2017

Nog maar 19 dagen en dan is 2016 alweer aan zijn eind! Voor mij is dat altijd een mooi moment om terug te blikken op wat ik heb gedaan en bereikt. By Françoise Blog is daar een van, ik heb heel wat in petto voor komend jaar!

Ergens in januari van dit jaar startte ik met By Françoise Blog. Eerst nog als WordPress-pagina, later als eigen website. Er kwam een Instagram-account, er kwam een Facebook-pagina (volg je die al?) en inmiddels is de site ook via Bloglovin te volgen.

Wat vonden jullie leuk?
Bij een nieuw jaar horen ook nieuwe ideeën. Wat heeft het goed gedaan in 2016? En wat iets minder? En ook belangrijk: wat vond ik zelf ook erg leuk om te schrijven? En wat betekent dat voor de rubrieken van By Françoise Blog? Het kan zijn dat hier iets aan gaat veranderen. Daarom ben ik vooral ook erg benieuwd wat jullie het afgelopen jaar erg leuk vonden! Wat lezen jullie graag? Waar kom je voor terug?

Persoonlijker
Ook ga ik het wat persoonlijker maken. Het is met deze blog nooit mijn bedoeling geweest om zélf op de voorgrond te treden, maar toch merk ik (ook als ik blogs van anderen lees) dat het leuk en interessant is om wat meer van de ander te weten. Wordt vervolgd!

Liefs, Stéphanie

Foto: Barn Images.

2 gedachtes over “Doelen voor 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.