Must visit: conceptstore Collectiv Den Haag

Collectiv. Den Haag concept store 3
Collectiv. Den Haag is een conceptstore die je zeker eens moet bezoeken! Hier kun je werken, overheerlijke bagels eten, genieten van een theetje of gewoon lekker winkelen. En het mooie is dat je daarna meteen door loopt naar alle andere leuke winkels in de Prinsestraat.

Ben je al wel eens in Den Haag geweest? Je vindt hier echt de leukste winkels en straatjes, daarover binnenkort meer. De Prinsestraat is een van mijn favoriete straten, vanwege alle leuke, creatieve winkels die er zitten. Zo ook de  verbouwde conceptstore Collectiv. op nummer 5A. Zaterdag 10 december was hun heropening, na een verbouwing, en organiseerden ze een lunch voor bloggers.
Collectiv. Den Haag concept store 2

Budapest Bagel
De aanwezige dames (helaas geen heer te bekennen!) tijdens deze lunch kregen een overheerlijke bagel voorgeschoteld van het Hongaarse Budapest Bagel.  En er was koffie van Goldbloom by pop-up Espresso. Helaas ben ik geen koffiedrinker, voor mij werd het witte thee van April. Geschonken in een allerliefst klein theepotje, mét wekker.
Collectiv. Den Haag concept store 5
Heropening

Collectiv. bestond dus al wel langer, het is een initiatief van onder andere de gemeente Den Haag om het Haagse hofkwartier levendiger te maken en leegstand tegen te gaan. En ze hebben het tijdens deze 2016-verbouwing slim aangepakt: de concept store is café, fietsenstalling, vergaderlocatie (in een geluidsdichte kas!) en winkellocatie. Leuker en completer hadden ze het niet kunnen maken.
Collectiv. Den Haag concept store 7

Van porseleinen vogel tot babypakje

In de winkel zelf is echt een enorme variëteit aan producten te vinden. Denk aan schattige wolkenkussens en bijtringen van Cup of Me. Of sieraden, bijvoorbeeld van My treasure hunts, Lucies Amsterdam of Cotton Candies. Bij dit laatste merk kun je ook ringen en armbanden met persoonlijke teksten bestellen. Collectiv. Den Haag concept store 6

Genoeg te zien
Ik heb er echt wel even rond gelopen, er is enorm veel te zien! En hebberig werd ik er ook van. Want ik wilde eigenlijk alles wel hebben. De stolpen met vlinders, de tassen, kleding, de retromeubels, de mooie posters… Uiteindelijk kocht ik een porseleinen vogeltje van Ferm Living. Maar ik ga zeker nog een keer terug voor de lekkere producten van Meraki (daarover binnenkort meer!) of oorbellen van My treasure hunts.

Beloof je me er langs te gaan, als je in deze mooie stad achter de duinen bent?
Collectiv. Den Haag concept store 11Collectiv. Den Haag concept store 10
Foto’s: By Françoise Blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.