Spam je blog!

Spam je blog
Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe dingen! En ik ga iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. Namelijk een spam je blog! Het lijkt mij echt superleuk om nieuwe blogs te leren kennen.

Ik zag het al eerder bij andere bloggers: een spam je blog. Superleuk, omdat je dan snel heel veel andere bloggers leert kennen! Ik vind het altijd interessant om nieuwe blogs te ontdekken, dus doe je best!

Laat hieronder weten waarom ik jou moet volgen, en waar je blog over gaat. Andere blogs aanbevelen mag natuurlijk ook altijd.

Foto: Barn Images. 

23 gedachtes over “Spam je blog!

 1. Heeey ! Je volgt mij gelukkig al maar voor degene die mij nog niet volgen zou ik dat snel doen. Ik post fashion, beauty en diary artikels. Super leuk dat je dit post ”Spam je blog”.

  liefst, Shou_xo

  Geliked door 2 people

 2. Volgens mij ken je mij ook al :). Ik heb niet een bepaalde niche op mijn blog die naar voren komt. Op beautycurls blog ik vooral over de dingen die mij aanspreken. Vooral over beauty, maar ook persoonlijke dingen komen aan bod. Zoals over sporten, tips en andere leuke dingen die je kunt doen :). Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! Liefs Merel

  Geliked door 2 people

 3. Ik volgde je al, maar wat een leuk idee. Ik ben eigenaar van de site: http://www.jillopcuracao.nl

  Deze site is een blog van mijn leven op Curaçao en alle andere interessante dingen over Curaçao. Ik ben namelijk onlangs geeemigreerd naar Curaçao. Elke week komt er een nieuwe weekblog. Zo nu en dan handige weetjes of tips en must see plekken.

  Kom je ook kijken?

  Liefs,
  Jill

  Geliked door 1 persoon

 4. Hier vintagevanvroeger, wij volgen elkaar al 🙂 Maar als ik een blog mag spammen: eigenwijswonenblog. Super leuke ideetjes om je woning op te fleuren. Liefs Fien

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk! Ik heb de blog lindasresources.nl hier vind je alles omtrent hr en de rechten en plichten die werknemers en werkgevers hebben. Vaak word er misbruik gemaakt van de niet aanwezige kennis van werknemers en dit vind ik niet netjes. Veel feiten en weetjes die jou voordeel op leveren dus! Daarnaast ben ik deze blog gestart omdat ik door mijn zeldzame spierziekt niet meer kan werken voor een baas. Stilzitten kan ik niet en met mijn hoofd is niets mis. Eigen mogelijkheden creeeren en denken in oplossingen. Love it! Ik deel daarom ook persoonlijke verhalen en ervaringen.

  Feitjes:
  – je werkgever kan je niet verplichten om de hele dag ziek in je huis te blijven
  – je calamiteitenverlof kunt opnemen wanneer je met spoed je kindje vd creche moet ophalen of je wacht op de loodgieter voor een gesprongen leiding
  – je 1 keer per jaar je contractsuren mag aanpassen

  Leuk om jullie terug te zien op mijn blog en social media

  Geliked door 1 persoon

 6. Leuk dat we mogen spammen ! Ik ben Iris en ik schrijf vooral over lifestyle, maar ook bijvoorbeeld over fashion, make-up, challenges; van alles en nog wat dus. Ik hoop dat je een kijkje neemt 🙂 x Iris

  Geliked door 2 people

 7. Hallo iedereen,

  Na vele tutorials, reviews, vlogs,… op Youtube te bekijken, wou ik ook wel eens een eigen blog opstarten. Het is leuk om mijn creativiteit hierop te droppen.

  Mijn blog bevat nog niet heel erg veel posts, maar ik heb toch al enkele ideetjes om verder uit te werken in de toekomst! Mijn interesse gaat vooral uit naar skincare..

  Hopelijk brengen jullie eens een bezoekje 😊

  Geliked door 1 persoon

 8. Wat een super leuk idee, Françoise! Ik schrijf allerlei korte verhalen. Over uit het leven gegrepen situaties, maar ook fictie, soms met een magisch randje, af en toe verdrietige verhalen, en natuurlijk humor.
  Voor wie geïnteresseerd is wens ik alvast veel leesplezier.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.