7 dingen die je in de winter kunt doen

holly_berries-webHet is sinds nu echt winter, heerlijk! Weg met de sombere luchten en regen. Hallo zon en vrieskou! Ik geniet er elke dag weer van. Jij ook? En ik heb 7 leuke dingen die je nu kunt doen!

1. Een chocoladefondue organiseren
Natuurlijk hou ik van chocola, wie nu niet? Dus waarom organiseer je niet een chocoladefondue voor al je vriendinnen?  Superlekker met lange vingers, vers fruit of marshmallows! Is weer eens wat anders dan een high tea en ook nog makkelijker voor te bereiden.

2. Een winterse wandeling maken
Als het vriest dat het kraakt en er schijnt een zonnetje is het heerlijk om te gaan wandelen. Kun je daarna lekker een warme chocolademelk drinken als je weer thuis bent!

3. Een gezonde smoothie mixen
Kun je wel wat extra vitamines gebruiken? Koop dan lekker veel fruit en maak je eigen smoothies! Online zijn er heel wat recepten te vinden.8 dingen die je in de winter kunt doen 2

4. Lekker smeren in de badkamer
Ik ben echt fan van producten van Rituals, voor de hamam-serie is lekker. Lekker scrubben en insmeren…. En ook mijn handen en voeten probeer ik in de winter goed te verzorgen met een goede crème. Alleen mijn haar… daar zoek ik nog een lifehack voor! Dus als je nog tips hebt?

5. Je droomvakantie plannen
Kun je echt niet tegen de winter? Plan dan nu alvast je droomvakantie! Als geld geen rol speelt, waar zou je dan naartoe willen? Ikzelf heb al een mooie droomvakantie in het vooruitzicht, deze zomer ga ik naar Parijs!
8 dingen die je in de winter kunt doen 3

6. Een fotocollage voor je vriendin/zus/nicht/moeder maken
De winter is een mooi moment om alle leuke reizen en andere mooie momenten bij elkaar te zoeken. Maak er vervolgens iets leuks van voor je beste vriendin, zus, vriend of moeder! Bijvoorbeeld een kalender met al jullie gekke momenten samen.

7. Schaatsen op de grachten van Amsterdam
Ik hoop voor de echte schaatsfans dat er nog een Elfstedentocht gaat komen, anders hoop ik dat het toch nog mogelijk is om een dagje ergens op natuurijs te schaatsen. Als ik zou mogen kiezen, zou ik nog een keer in Amsterdam willen schaatsen, op de grachten. Hoe leuk zou dat zijn!

Foto’s: Barn Images

5 gedachtes over “7 dingen die je in de winter kunt doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.