Fashion: think pink!

roze-trui-zaraRoze is in 2017 weer helemaal terug van weggeweest! Na rosé haar slaat de kleur nu door naar kleding. Ik ben er wel blij mee, het is en blijft een geweldige kleur! Maar hoe combineer je het?

In de film Funny Face wisten ze het al: think pink! Van roze wordt je vrolijk en je kunt het op allerlei manieren stylen! Classy, stoer of met een twist.

Van poederroze tot rozerood
Er zijn enorm veel variaties. Dat moet ook wel, want wat de een geweldig staat slaat totaal dood bij de ander. Ik vind zelf de lichte tinten bijvoorbeeld supermooi, maar dragen is niet zo’n goed idee. Ik zie er al snel bleek uit. Nee, dan liever een echte knalkleur! Zoals de trui op de openingsfoto, van Zara.

Ik zocht online naar wat leuke voorbeelden.
streetstyle rozeRoze is heel goed te combineren met bijvoorbeeld zwart, zilver en wit. Dit is een beetje stoere look, leuk!

Verrassende combi met roze
Een hele verrassende combinatie van zowel stijl als kleur! Zou jij dit durven te dragen?

twee verschillende kleuren rozeOok mooi: twee kleuren die dicht bij elkaar zitten. Of ze nu beide roze mogen worden genoemd weet ik niet, maar mooi is het wel!

fuchsia modeRoze kan ook de hoofdrol spelen wanneer je het combineert met slecht een klein detail in een andere kleur. Ik krijg spontaan zin in een feestje met deze jurk!

roze en roodEn dan een mooie afsluiter voor de echte daredevils! Ook al gespot bij Zara. Doet me een beetje denken aan de colorblocking-trend denken, maar dan iets minder hysterisch.

Meer zien? Check dan mijn speciale bord op Pinterest! Wat is jouw facoriet?

Foto’s: Zara, Pinterest.

6 gedachtes over “Fashion: think pink!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.