Wat is jouw voorjaarskleur?

Nude of witte nagellak Essie
Nu het voorjaar er aan komt verlang ik ook naar wat lente op mijn nagels. Ik draag nu nog kleuren als ‘Licorice’, ‘Bobbing for Baubles’ (topkleur!) en ‘Shearling darling’, maar na grijs, zwart en bordeauxrood is het tijd voor wat frissers!

Ken je dat? Dat je na een herfst en winter wel toe bent aan wat anders? Ik heb het met kleding, maar zeker ook met beautyproducten. Zo gebruik ik ’s zomers een andere parfum en wissel ik ook van lippenstift.

Lente in zicht
Ook mijn nagels moeten er weer aan geloven. Na staalblauw (Bobbing for Baubles), zwart (Licorice) en bordeauxrood (Shearling darling) ben ik wel toe aan wat lichtere kleuren. Mijn favorieten voor dit voorjaar zijn ‘Romper room’, ‘Sand Tropez’ en ‘Blanc’ van Essie.
Witte nagellak EssieWit = hot
De eerste is een hele lieve roze kleur die ik net nieuw heb. Hij is iets transparanter dan ik had gehoopt, roze is wat dat betreft altijd een lastige kleur! De andere twee nagellakjes heb ik overgehouden aan afgelopen zomer. Witte nagellak was toen helemaal hot, ik ben benieuwd of dat zo blijft.

Wat is jouw favoriete kleur voor 2017?

Foto’s: By Françoise Blog. 

5 gedachtes over “Wat is jouw voorjaarskleur?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.