Te gekke Instagram Stories!

Er zijn op Instagram een aantal mensen die ik stiekem vooral volg vanwege de leuke Instagram Stories die ze elke keer delen. Vandaag mijn top-6!

Ken je dat? Dat je iemand écht elke dag wil volgen omdat ze zulke mooie, grappige of inspirerende stories hebben? Nou, ik wel. En ik geef je mijn top-6. Ook vertel ik waarom ik deze lieve dames en heer volg!

1. Iman Lopez
Met haar niet te missen stem en figuur weet ze mij elke keer weer naar zich toe te trekken. Heerlijk over the top, maar nooit te beroerd om haar luxe leventje met haar trouwe volgers te delen. Iman Lopez


2. Ascia

Ascia is half Koeweiti, half Amerikaans en geldt onder de meiden met hoofddoek wel als groot voorbeeld. Maar dan wel de kick-ass variant met tatoeages, een tulband en broeken. Ascia is eerlijk, soms een beetje heetgebakerd. Maar bovenal oprecht.Ascia
3. Theo-Bert Pot
Nederlandse vormgever, woont samen met zijn vriend in een jaloersmakend mooi huis! Fijne beelden van hun huis, tuin en andere dingen die het leven mooi maken.
4. Bo Mulder
Nederlandse die inmiddels een jaar of twee in New York woont. Superleuk om te volgen omdat ze vaak mooie beelden van de stad deelt, en van haar hond Blue. Heeft een eigen blog, maar daar schrijft ook wekelijks stukken over haar leven voor Amayzine.Bo Mulder Instagram


5. Eva Chen

Werkt voor Facebook en Instagram, dus handig om te volgen als je op de hoogte wil zijn van nieuwe features die er aan komen. Ook deelt ze belachelijk mooie plaatjes van alle fashion shows!
6.Lisa Stella Winckelmans
Deze half Belgisch, half Zimbabwaanse blogster valt zeker op met haar looks, inmiddels groeit het aantal volgers gestaag en wordt ze steeds vaker voor samenwerkingen gevraagd. Lisa houdt van lekker eten en shoppen, dus als je dat ook vind moet je haar zeker volgen!

Foto’s: Bo Mulder, Lisa Winckelmans, Eva Chen, Theo-Bert Pot, Iman Lopez, Ascia.

Een gedachte over “Te gekke Instagram Stories!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.