Dit vind ik leuk!


In de LINDA staat elke maand een rubriek met de naam Stom! Nou vind ik die altijd wel grappig om te lezen, maar wel een beetje negatief. Daarom vandaag 8 dingen die ik leuk vind!

1. Dat vrouwen mogen stemmen
Ik hoop dat je op 15 maart hebt gestemd, je weet hopelijk dat we pas 100 jaar stemrecht hebben? Daar moet je dus zeker gebruik van maken.

2. Dat het straks zomer is
Nog zoiets fijns: lange avonden, lekker buiten zitten en naar het strand. Ik woon dicht bij de zee, in de zomer kunnen we dus met onze fiets naar het strand en daar lekker een zelf meegebracht flesje wijn openen.

3. Dat er mango’s bestaan
Heerlijk! Mango’s zijn echt favoriet bij mi. Als drankje, als fruithapje of door een salade. Mijn favoriet is heel simpel te maken: snij een gerookte kipfilet in plakjes, evenals een halve mango. Mix deze met wat ongezouten cashewnoten, wat olijfolie, fambozijnazijn en spinaziebladeren. Superlekker en heel gezond.

4. En dat er nog veel meer vers fruit bestaat
Kijk dan naar die foto… Heerlijk toch?
Fruit plate Barn Images
5. Dat de wereld groot is
Ik hou enorm van reizen, daarom vind ik het zo fijn dat er heel veel landen en soorten mensen zijn. Valt er ten minste nog wat te ontdekken!

6. Dat ik binnenkort weer ga winkelen
Afgelopen winter heb ik geprobeerd eens wat minder kleding en schoenen te kopen, ik had namelijk nog genoeg. Ik moest eerst maar eens dragen wat ik nog in de kast had hangen! Dat is erg goed bevallen, maar nu ben ik toch ook wel een beetje blij dat ik binnenkort weer eens een dagje ga winkelen.

7. Dat er internet bestaat
Anders had ik dit nooit kunnen schrijven en had ik nooit zoveel leuke andere bloggers ontmoet! Ik vind het echt superleuk om al die verschillende verhalen te lezen.

8.  Taarten en feestjes
Ik hou echt van zoete dingen. Chocola, taart, snoepjes… Ik zou nog wel eens zo’n supermooie taart willen bestellen en een groot strandfeest geven voor al mijn vrienden!

Wat vind jij leuk?

Foto’s: Unsplash, Kaboompics // Karolina .

2 gedachtes over “Dit vind ik leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.