5 makkelijke manieren om het voorjaar in huis te halen

Hou jij ook zo van het voorjaar? De zon wordt feller en de verwarming hoeft niet meer aan. De hoogste tijd om voor wat lente in huis te zorgen! Lees je mee?

1. Weg met dat plaid!
Het eerste wat je kunt doen is eventueel rondzwervende plaids opruimen. In de winter zijn ze superlekker om onder weg te kruipen, maar in het voorjaar wil ik ze niet meer zien. Hoogstens als versiering van mijn terras, voor een lange zomeravond buiten.

2. Zeg het met bloemen
Verder ben ik echt een bloemenfan! Ik haal regelmatig een bosje, het liefst bloemen van het seizoen. Hyacinten, blauwe druifjes en natuurlijk tulpen. Of van die mooie Magnolia-takken. Maar daar moet je wel de ruimte voor hebben.

3. Andere kussenhoesjes of dekbedovertrek
Met kussenhoesjes kun je ook al heel veel doen. Ik verander ze daarom nog wel eens. Favoriete winkels zijn H&M Home, Zara Home en Loods 5. Hetzelfde geldt voor dekbedovertrekken, die doen ook veel voor een kamer!


4. Een fris kleurtje op de muur
Het is altijd handig om een muur of muurtje te hebben waarmee je kunt experimenteren. Wil je eens wat anders, dan hoef je niet meteen de hele kamer te veranderen. Een andere optie is een plank behangen, als je niks ingrijpends wilt veranderen. Die plank kun je vervolgens ergens in de kamer neer zetten, of in een slaapkamer achter je bed. Kijk maar eens hier.

5. Vaasjes en andere accessoires
Natuurlijk kun je ook met iets kleins als een paar vaasjes of andere bloempotten veel doen. Of zet wat je hebt eens anders niet. Ook leuk!

Wat is jouw favoriete lentetip voor in huis?

Foto’s: Pexels.

7 gedachtes over “5 makkelijke manieren om het voorjaar in huis te halen

  1. Die plaids vind ik nog wel lekker omdat de verwarming minder snel aanslaat en ik een koukleum ben. Maar die kussenhoesjes…hahaha, ik heb dus een vaste winter- en zomereditie hahahaha! Als het mooie weer doorzet dan wissel ik ze om. Alleen dit jaar niet omdat ons oude huis in de verkoopstand staat en dat moet zoals het op funda te vinden is. Inclusief hoesjes 😉

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk dat voorjaar! Ik heb laatst mijn woonkamer indeling verandert en vond dat ook hét moment om een muur van een nieuwe kleur te voorzien. Ik heb gekozen voor VT wonen verf, een oud roze kleur. Past mooi bij dit seizoen, maar kan voor t hele jaar wel vind ik.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.