Wonen: mijn wishlist voor deze zomer

Bij de start van een nieuw seizoen gaat het bij mij altijd kriebelen. Dingen moeten anders en het bestaande moet wijken voor wat nieuws. Zo ook in huis, ik geef je mijn wishlist voor deze zomer!

Mijn tuin is inmiddels klaar voor de zomer, nu nog mijn huis! Ik heb er nu alweer zin in om met dingen te schuiven, nu de avonden langer worden. Lekker buiten eten, wijntjes drinken en genieten van het mooie weer. Qua uitstraling ga ik voor naturel, met een tintje goud.


Bij H&M Home viel mijn oog meteen op dit plaatje. Heerlijk toch, dat sfeertje? Ik ben helemaal verliefd! Daar horen natuurlijk mooie kussens bij en een plaid. Zelf noemen ze deze sfeer ‘Close to nature’. Hieronder nog een geweldig sfeerbeeld van deze serie!


Van binnen naar buiten
Bij Sissy Boy Homeland, een andere favoriete winkel van mij, hebben ze het over ‘Green days of Homeland’. Daarbij wordt uit gegaan dat binnen en buiten in elkaar op gaan, dat er geen onderscheid meer is. De winkels van Sissy Boy bieden voor deze zomer daarom een uitgebreide collectie planten aan. Deze trend sluit perfect aan op ‘Close to nature’ van H&M Home!

Zara Home: Hotel
En dan is er nog de Zara. Die bieden met ‘Hotel’ een mooie basis in zwart/wit. Ik ben nu al fan! Deze collectie is via de website te vinden. Voor wat voor sfeer zou jij gaan?

Foto’s: H&M Home, Zara Home.

3 gedachtes over “Wonen: mijn wishlist voor deze zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.