Winactie! Wie jarig is…. trakteert! 

www.byfrancoiseblog.com bestaat op 24 mei precies 1 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden, daarom heb ik een leuke winactie bedacht! In de By Françoise Blog Goodiebag vind je allemaal leuke dingen, lees dus snel verder!

Bloggen is echt superleuk, ik zou het echt niet willen missen! Mijn eerste blog verscheen op 18 januari 2016, daarna heb ik de blog steeds iets verder uitgebouwd. Op 24 mei, toen ik zeker wist dat ik het bloggen verder uit wilde bouwen, werd www.byfrancoiseblog.com van mij. Dat was toch echt wel een mijlpaal. Om dit te vieren – en jullie te bedanken – organiseer ik een winactie!

Goodiebag
Wat kun je verwachten? In elk geval een hele leuke woordslinger! Deze kun je zelf samenstellen; er zitten allemaal losse letters in het pakketje. En verder een notitieboekje van Sissy Boy plus twee kaarten van Cotton Candies.

Maar… dat is nog niet alles! Een paar dingen hou ik nog even geheim, om het extra spannend te maken! Deze zien jullie later nog terug op mijn blog, als ik de winnaar bekend maak.

Voorwaarden
Maar hoe kun je deze By Françoise Blog Goodiebag nu winnen? Nou, heel simpel:

1.  Door mij te volgen op Instagram (als je dat niet al deed).
2. Door hieronder aan te geven wat je zo leuk vindt aan By Françoise Blog en waarom je de goodiebag zou willen winnen.

Heel veel succes, meedoen kan tot zondag 28 mei!

Foto: Stocksnap, Brooke Lark.

7 gedachtes over “Winactie! Wie jarig is…. trakteert! 

 1. Happy birthday ! Ik vind het erg leuk om je blog te lezen omdat hij zo divers is! Ik hou vooral van je shopping- en reistips – omdat dat ook mijn ding is – en van je posts over bloggen. Altijd boeien om te lezen hoe iemand anders ertegenaan kijkt, welke ervaringen die heeft en wat je van elkaar kunt leren. Felicitaties nog en veel blogplezier!

  Geliked door 1 persoon

 2. Huh ??? Bestaat jouw blog pas 1 jaar ?? Daar sta ik echt van te kijken, de manier waarop jij schrijft, hoe “professioneel” je foto’s eruit zien, ik had echt gedacht dat je al jaaaaren aan het bloggen was. En dat maakt jouw blog ook zo leuk om te volgen. Omdat je voor mij, een nieuwkomer in blogland, als voorbeeld/inspiratiebron dient. Tja, en waarom ik die goodiebag wil winnen ? Ik ga daar geen sociaal wenselijk antwoord op geven hoor : ik wil ‘m winnen omdat ik nou eenmaal gék ben op cadeautjes, en deze klinken wel erg leuk !
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal en óp naar het volgende jaar !

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk! Ik heb je blog pas ontdekt, maar ik vind het zo leuk dat het allemaal zo lekker wegleest. Ik ben een scholier dus veel tijd heb ik niet om blogs te lezen in mijn vrije tijd, maar jouw artikelen vind ik heel fijn om tussendoor even te lezen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.