Getest: 2 nieuwe kleurtjes van Essie

Nagellak EssieHet is altijd leuk om weer eens wat anders uit te proberen. Of het nu om kleding, een kapsel of nagellak gaat! Met het voorjaar in mijn hoofd testte ik deze twee te lieve lakjes van Essie!

Essie is toch wel mijn favoriete nagellakmerk. De kleuren zijn mooi en ze lakken lekker. Daarnaast blijven ze goed zitten en zijn ze ook nog eens betaalbaar! In de winter ga ik vaak voor wat donkerder kleuren, zoals zwart, grijs of taupe. En in de zomer zand, wit of roze. Veilige kleuren, dat wel.

Eens wat anders
Daarom besloot ik eens wat anders uit te proberen. En dat is gelukt! De keus viel op Chillato, een pastelgele kleur, en Mint Candy Apple. Die laatste is een beetje pastelblauwige tint. Lekker zomers. En zeker als je lekker bruin bent spat de kleur van je nagels af!
Essie nagellakjesChillato of Mint Candy Apple?
Maar… zijn ze in het echt ook zo leuk? Ja. Al moet ik wel zeggen dat ik Chillato uiteindelijk mooier vind dat Mint Candy Apple. Blauw zie je wel vaker, geel niet. En het is echt een geweldig leuk kleurtje!

Het enige nadeel is alleen – vind ik dan – dat hij niet zo heel lekker dekt. Je zult dus zeker twee lagen moeten aanbrengen. Dat is bij Mint Candy Apple niet het geval, die zou je ook in een laag op kunnen brengen.

Lekker geel is niet gek
Ik denk dat ik ze komende zomer wel ga dragen. De blauwe alleen tijdens de vakanties, de gele zou ik ook nog wel naar kantoor durven dragen. Wat is jouw favoriete zomerkleur? En is dat een hele aparte kleur?

Foto’s: By Françoise Blog.

Een gedachte over “Getest: 2 nieuwe kleurtjes van Essie

  1. helaas speculaas geen pasteltintjes voor mij, tenzij lichtgrijs en wat zilverachtige glitter; het werkt eenmaal helemaal anders voor bleekscheten als dees trezebees ^_^ … dus knalrood, flashy oranje, heftig geel, maar ook groen en blauw en paars en fushiaroze 🙂 … ik zie al die andere lichte tinten en kleurtjes heel graag … maar geniet dan van de anderen die ze wel kunnen dragen ^_^

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.