De leukste hotspots in Zwolle

Conceptstore Studio HûsZwolle, hoofdstad van de provincie Overijssel, ligt redelijk centraal in Nederland. Aan de ene kant kom je steden als Apeldoorn en Deventer tegen, aan de andere kant plaatsen als Meppel en Giethoorn. Het is een superleuke stad om te winkelen en te eten, vandaag mijn hotspots.

Kootur Boektiek, Grote Markt 2
Aan de zijkant van de Grote Kerk bevindt zich Kootur Boetiek. In deze gezellige kledingwinkel annex kapperszaak met koffiebar kun je de allerleukste kleding vinden. Zowel voor hem als voor haar is er voldoende keus.
Aan de inrichting is met veel liefde gewerkt, ik kom hier graag nog eens terug!
Kootur BoektiekDetail Kootur Boetiek
Conceptstore Studio Hûs, Korte Smeden 15

Studio Hûs is een conceptstore met Scandinavische woonaccessoires en een bijbehorend café. De winkel zat eerst in Friesland, maar maakte niet al te lang geleden de overstap naar Hanzestad Zwolle. De conceptstore verkoopt jaloersmakend mooie spullen, zoals manden, kussens, posters, lampen en kaarsen van een aantal mooie merken. Ik was hier niet snel uit gekeken!
Conceptstore Studio HûsStudio Hûs detail
Moonloft, Spoelstraat 32
Iets verderop bevindt zich Moonloft, ook een conceptstore. Een totaal andere stijl en vibe, maar net zo leuk! Ik keek mijn ogen uit. Armbandjes, ringen, oorbellen, kussens, stationary, vloerkleden, vintage stoelen… Ze hebben er werkelijk van alles! Let ook op de mooi versierde ramen.
Moonloft Zwolle

Brownies & downieS, Diezerstraat 120
Even klaar met winkelen? Dan kun je bijkomen bij dit superleuke café! Eind november 2016 opende Brownies & DownieS Zwolle haar deuren, al bestaat het concept al wel langer in andere steden. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, een high tea of ‘gewoon’ voor een kopje koffie. Vooral de overheerlijke, haast goddelijke brownies zijn hier aan te raden!
Brownies en DownieSDetail Brownies en DownieS
Kootur X Minimum, Diezerstraat 108
Kootur Boetiek heeft ook een minimalistisch zusje, Kootur X Minimum. Ook weer een erg mooie winkel met een totaal andere look & feel. Hier vind je alles van het Deense merk Minimum. Slaag je niet in de ene winkel, dan lukt het vast in de andere winkel!
Kootur X MinimumPaskamers Kootur X MinimumFoto’s: By Françoise Blog.

4 gedachtes over “De leukste hotspots in Zwolle

  1. Wat een mooie foto’s heb je toegevoegd ten eerste! Voor mij is Zwolle maar een uurtje met de trein. Echt heel dichtbij eigenlijk maar ik kom er bijna nooit. Alleen voor een overstap naar de grotere steden als ik op het station daar ben. Ik wil zeker nog een keer in Zwolle shoppen en ga dan ook even deze winkeltjes bezoeken! Bedankt voor de tips!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.