Tip: bezoek de Amsterdam FashionWeek

Amsterdam FashionWeekMode en modeshows hebben altijd een bijzondere aantrekkingskracht op mij gehad. Daarom bezoek ik ook regelmatig modetentoonstellingen. Maar wist je dat er tijdens de Amsterdam FashionWeek ook veel shows zijn waar je gewoon een kaartje voor kunt kopen?

Je hebt de Paris Fashion Week, de shows in Milaan, New York en Londen. Maar ook dichterbij huis worden regelmatig fashion shows gehouden. Zoals tijdens de Amsterdam FashionWeek. Dit meerdaagse evenement vindt elk jaar plaats in de zomer en de winter.

‘Lichting 2017’
De zomereditie van Amsterdam FashionWeek is dit jaar van 13 tot en met 16 juli. Op het programma staan shows van onder andere Bas Kosters en van Van Slobbe Van Benthum. Maar ook ‘Lichting 2017’: tijdens deze show geven de 14 beste afgestudeerde modestudenten van de modeacademies een centrale catwalkshow. Wie er aan mee mogen doen wordt pas kort van tevoren bekend gemaakt.

Maar wist je dat je voor een deel van de shows gewoon een kaartje kunt kopen? Ik vond het echt geweldig toen ik daar achter kwam! Want het is toch super om eens een echte show te bezoeken en zo dicht op een catwalk te zitten? De prijzen vallen ook best mee.

Bucketlist 2017
Ik kan helaas de komende week niet, maar op mijn bucket list voor 2017 blijft een bezoek aan de Amsterdam FashionWeek gewoon staan! Ik ga voor de wintereditie. En jij?

Amsterdam FashionWeek

Foto’s: Amsterdam FashionWeek.

5 gedachtes over “Tip: bezoek de Amsterdam FashionWeek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.