Ik ga van de zomer genieten!

PalmenEn toen was het zomer. Voor mij het mooiste seizoen in het jaar!  Voor anderen begint nu de zomervakantie, en dus gaan veel mensen nu ook naar het buitenland. Voor mij een moment om even iets minder te gaan bloggen. Minder computer, meer real life.

Juli en augustus zijn echt mijn favoriete maanden in het jaar. De dagen zijn lang, veel mensen zijn met vakantie en meestal is het ook mooi weer! Omdat ik meestal buiten het seizoen met vakantie ga ben ik rond de zomer ook eigenlijk altijd wel in Nederland. En dat is helemaal niet verkeerd!

Lege agenda
De zomer is voor mij een moment om lekker buiten te zijn, tot ’s avonds laat in de tuin te zitten en zo nu en dan naar het strand te gaan. Mijn agenda heb ik de komende tijd redelijk leeg weten te houden. Met een reden. Soms plan ik namelijk zo veel in dat er geen tijd meer is om gewoon eens een middag in een stoel te hangen en verder niks te doen. En dat wil ik nu voorkomen!

Een andere reden om het wat rustiger aan te doen is mijn werk. Sinds dit voorjaar ben ik bij mijn huidige werkgever aan een hele leuke nieuwe uitdaging begonnen. Wat ik nu doe geeft mij heel veel positieve energie, maar momenteel kost het – vanwege verschillende redenen – nog wel extra tijd. Die tijd investeer ik graag, maar het betekent wel dat ik opnieuw mijn balans moet vinden.
Palmbomen van onder
Keuzes maken
Om die reden heb ik besloten de frequentie van mijn blogs deze zomer iets te verlagen. Normaal post ik om de 4 dagen iets, nu wordt dat een keer in de 8 dagen. Ik heb dan meer rust om de focus op andere dingen te leggen. En voor mijn gevoel heb ik dan ook meer ruimte om nog betere en leukere blogs te schrijven. In het najaar verhoog ik mijn frequentie vervolgens weer.

Hoe ga jij je zomer doorbrengen?

Foto’s: Pexels.

4 gedachtes over “Ik ga van de zomer genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.