Erdem X H&M

Erdem X H&M

Er hangt bij H&M weer een knoeperd van een samenwerking in de lucht: het Zweedse merk heeft het Britse ERDEM weten te strikken voor een collectie die op 2 november in de winkels hangt.

De Canadees/Turkse Erdem Moralioglu is de oprichter van het Britse merk ERDEM. Moralioglu studeerde aan het prestigieuze Royal College of Art in Londen, waar bijvoorbeeld ook Stella McCartney ooit haar carrière begon.

H&M en samenwerkingen
Een aantal grote namen ging ERDEM inmiddels voor, zoals KENZO, Viktor & Rolf, Lanvin en Balmain. De meeste collecties zijn binnen no time uitverkocht. Wat mij nog het meest is bij gebleven van al deze samenwerkingen was de trouwjurk van Viktor & Rolf.

Ik vond niet altijd alle samenwerkingen even geweldig, maar naar deze kijk ik zeker uit! ERDEM staat bekend om zijn prachtige ontwerpen met prints. Wat dat betreft sluit de collectie goed aan op de herfst- en wintermode voor het seizoen 2017/2018.

Nóg meer samenwerking!
En weet je wat nu zo leuk is? Dat het feitelijk een dúbbele samenwerking is! Want niemand minder dan Baz Luhrmann, regisseur van onder andere Moulin Rouge, brengt de collectie tot leven via een bijzonder verhaal. Ik zet 2 november alvast in mijn agenda. Jij ook?

Foto: H&M.

Een gedachte over “Erdem X H&M

 1. Vorige week nog vernomen dat H&M ook verbonden is met Other Stories en COS. Diverse stijlen, verschillende prijscategorieën en een ander potje klanten.
  H&M draagbaar en zeer schappelijk van prijs voor jongeren.
  Other Stories wat duurder en meer gedurfd voor elegante tot extravagante jonge dames.
  COS voor een iets hoger prijslevel vanwege kwalitatieve en essentieel mooie kleding … voor iets ouder wordende vrouwen … alhoewel de jonge mensen ervan weten meesnoepen. COS vind ik persoonlijk echt wel mijn ding … happy happy happy.
  Ik wens je een superfijne 2e november met ERDEM ^_^

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.