Hoe was jouw zomer?

Jardin du Luxembourg ParijsHoe heb jij de zomer doorgebracht? Heb je veel gewerkt of heb je een geweldige vakantie gehad? Ik heb de afgelopen periode heel veel verschillende dingen gedaan, vandaag praat ik je bij!

Voor mij begon de zomer op 6 juni, toen De Man en ik voor een paar dagen naar Parijs vertrokken. Wat was dat geweldig! Hele wandeltochten hebben we gedaan, met dank aan Google Maps én een superleuk boekje met wandelroutes (100% Parijs). En een andere aanrader: The Paris Guide.

Parijs 2017

Ook had ik van te voren via Instagram al wat leuke plekken gespot die ik zeker wilde bezoeken! Hierover later meer.

Parijs 2017

The girl with the pearl earring
Na een paar geweldige dagen Parijs was het weer tijd om te werken. Via mijn werk mocht ik onder andere naar een superleuke Masterclass Storytelling. Het idee hierachter is dat je niet alleen maar losse berichten zendt als bedrijf, maar dat je nadenkt over het verhaal er achter.

Een van de presentaties ging bijvoorbeeld over de socialmediastrategie van Het Mauritshuis in Den Haag. Ze beheren heel veel belangrijke schilderijen, maar niet iedereen weet dat. Vandaar dat ze via social media hun kunstwerken op een creatieve manier proberen te ‘claimen’.  Zoek op Instagram maar eens en je ziet wat ik bedoel!

Wakker worden tussen de koeien
Verder was er ook nog een hele leuke boottocht met vrienden in Friesland, plus een babyshower, met veels te veel lekker eten. Het was voor mij voor het eerst dat ik zoiets mee maakte! Voor de mommy to be was het een grote verrassing, wat het nog leuker maakte. Verder volgde er nog een weekend Nijmegen, met een geweldig leuke Bed & Breakfast op het platteland. Wel wat anders, wakker worden tussen de koeien!Portugal strand

Lekker genieten in Portugal
Onze zomer sloten we af met een trip naar Portugal. Hier woont mijn schoonmoeder, voor ons voelt het dus een beetje als thuis komen! Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en verre reizen te maken, maar dit is toch ook altijd wel erg leuk. Tijdens zo’n week bezoeken we bekende strandjes, favoriete restaurants en ga ik meestal ook nog uitgebreid winkelen. Ik bezoek altijd een paar favoriete Spaanse winkelketens die je in Nederland niet hebt.

Portugal

Nu ik zoveel heb verteld over mijn zomer, ben ik ook erg benieuwd naar die van jou! Wat waren jouw favoriete momenten?

Foto’s: By Françoise Blog.

10 gedachtes over “Hoe was jouw zomer?

  1. Je schoonmoeder in Portugal. Heerlijk!! Gaan jullie er vaak naar toe?
    Zalige zomer zo te lezen.
    Mijn favo momenten zijn zeker die we met familie hebben doorgebracht op de boot. Een dag op het water voelt al snel aan alsof je een heel weekend bent weg geweest.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.