Warme kleuren voor in huis

VT Wonen en Design Beurs Flexa

Heb jij al zin in de herfst? Om lekker op de bank te kruipen met een goed boek of die ene nieuwe Netflix-serie? Ik wel! En ik deel vandaag een paar leuke tips met je om het thuis gezellig te maken.

De dagen worden alweer korter en eind deze maand gaat de wintertijd alweer in. Een mooi moment om je frisse zomerhuis of -kamer om te toveren tot een gezellig plekje waar je kunt cocoonen. Warme kleuren kunnen daar zeker aan bijdragen.

Fluweel
Een van de manieren om een kamer helemaal te veranderen, is met kussens. Fluweel is deze winter helemaal hot. Niet alleen als het om kleding gaat, maar ook voor kussens, of een bank. Tijdens de VT Wonen & Design Beurs, waar ik vorige week vrijdag was, heb ik heel wat leuke hoekjes gespot. Zoals dit bed, op de stand van VT Wonen.
VT Wonen & Design Beurs 2017Ik vind echt alles aan dit plaatje leuk: de kleuren, de structuur van de sprei en kussens, het behang en natuurlijk de lamp!

Warme kleuren
In de herfst en winter kun je een ruimte ook gezellig maken door kleur toe te passen. Dat kan 1 muur zijn, of alle muren in een kamer. Het is maar net hoe ver je wil gaan! Kleur kan een groots effect hebben, ook dat zag ik weer tijdens de beurs in Amsterdam.

Op de stand van Flexa was bijvoorbeeld aan 4 woonbloggers gevraagd om een eigen kamer te stylen met de woonkleur van 2018: Heart Wood. Dat leverde echt een paar supergave kamers op!
Flexa VT Wonen & Design Beurs Theo-Bert PotDe kamer van Theo-Bert Pot hier boven, de foto hier onder is de kamer van Souraya van Binti Home.

Flexa VT Wonen & Design Beurs Binti Home

Maar ook op andere stands was voldoende kleur te vinden, zoals bij Eijerkamp.
Eijerkamp VT Wonen & Design Beurs 2017
Warme accessoires
Met wat leuke accessoires, zoals een lekker plaid, is ook veel te doen. Of een paar mooie takken, die kunnen ook veel doen. De stand van Het Kabinet maakte bij mij ook wel een warm gevoel los!

Het Kabinet VT Wonen & Design Beurs 2017

Planten houden van mensen
Hou je niet van al die heftige kleuren? Dan kun je het natuurlijk ook nog steeds gewoon gezellig maken met planten. De groene trend is nog lang niet voorbij, zo was ook op de beurs te zien. Bij VT Wonen was er zelfs een hele groene kamer gecreëerd die ik zó mee naar huis had willen nemen!
Stand VT Wonen beurs 2017
Hoe maak jij je kamer of huis gezellig?

Foto’s: By Françoise Blog.

4 gedachtes over “Warme kleuren voor in huis

  1. Ik hou van warm en landelijk. Op de muren zitten Flamant-kleuren, in de zithoek ligt een oude eiken parket en de zitbanken zijn van comfortabel linnen. Planten houden wil ik graag maar om één of andere reden lukt dat niet zo goed.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.