Adventskalenders: mijn wishlist

adventskalender 2017Heb jij wel eens een adventskalender gekocht voor jezelf of er een gekregen? Ik geef je vandaag mijn top 3 van kalenders die ik zo zou willen hebben!

De adventskalender. Vroeger had je er een met chocolaatjes, waar je dan elke avond 1 uit mocht halen. Of je had er een – als je minder geluk had als kind – een met alleen plaatjes.

Nu is het zo dat er ook genoeg varianten voor volwassenen zijn, zeker in Engeland heeft menig warenhuis of beautymerk zijn eigen aftelkalender tot kerst. En daarin zitten over het algemeen geen goedkope chocolaatjes of alleen maar plaatjes om naar te kijken!

Ik deel vandaag mijn top 3 met je, ze zijn jaloersmakend leuk en mooi!

1. Jo Malone London
Het Britse merk Jo Malone werd opgericht in 1963 en biedt naast dames- en herengeuren ook bijvoorbeeld geurkaarsen aan. Elk jaar brengen ze een adventskalender uit die niet alleen geuren bevat, maar ook minigeurkaarsen en bodyproducten.
adventskalender kerst
Het enige ‘minpuntje’ is de prijs. Deze kalender kost namelijk ruim 300 euro, dat is zo ongeveer de huur van een kleine studentenkamer. Je snapt denk ik wel waarom deze op mijn wishlist staat, en ook blijft staan!

2. Rituals
De adventskalender van Rituals is al iets betaalbaarder. Hij is er in 2 varianten: een 2D-versie van 59,50 euro, of een hele luxe 3D-variant. Deze kost echter al wel 79,50 euro. Even sparen dus. Of je lief eens vriendelijk aan kijken.

3. Essence
Mocht je nu écht op zoek zijn naar een leuke kalender voor een budgetprijsje, dan moet je de adventskalender van Essence kopen! Deze kost 24,99 en is als het goed is vanaf half oktober te koop. Hou dus goed de winkels in de gaten!
adventskalender kerst
Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke kalenders te koop, zoals van The Body Shop, L’Occitane, Kiehl’s en Charlotte Tilbury en Sephora. Maar de bovenste 3 spreken mij op dit moment het meeste aan. Welke zou jij kiezen?

Foto’s: Pexels. 

Een gedachte over “Adventskalenders: mijn wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.