Mijn favo items van ERDEM X H&M

ERDEM X H&MGeloof jij in sprookjes? Ik wel, sinds ik de nieuwste samenwerking van H&M heb gezien. Dit jaar koos het Scandinavische kledingmerk voor Turkse warmte en vond deze in de persoon van de Canadees/Turkse Erdem Moralioglu. Wat je 2 november kunt verwachten? Een collectie vól met bloemen.

Een aantal grote namen ging Erdem Moralioglu inmiddels voor, zoals KENZOViktor & RolfLanvin en Balmain. De meeste collecties zijn binnen no time uitverkocht. Wat mij nog het meest is bij gebleven van al deze samenwerkingen was de trouwjurk van Viktor & Rolf.

Bloemen all over
Ik vond niet altijd alle samenwerkingen even geweldig, maar naar deze kijk ik zeker uit! ERDEM staat bekend om zijn prachtige ontwerpen met prints. Wat dat betreft sluit de collectie goed aan op de herfst- en wintermode voor het seizoen 2017/2018.

Ik geef je mijn favo items. Terwijl jij ze bekijkt, droom ik nog even verder over een pot met goud om ze allemaal te kunnen kopen..
ERDEM X H&M damesbroekBroek, 99 euro.
ERDEM X H&M jurkJurk, 149 euro.
Erdem X H&M rugzakRugzak, 79,99 euro.
ERDEM X H&M rokRok, 149 euro.

Er zijn nog veel meer items, ERDEM heeft voor H&M namelijk een capsule wardrobe ontworpen. Voor zowel mannen als vrouwen als mannen, je hubby kan dus ook lekker shoppen!

Film van Baz Luhrmann
Mocht je nu niks willen kopen, dan zou ik zeker wel deze promofilm bekijken! Hij is gemaakt door Baz Luhrmann, de regisseur die ooit Romeo + Juliet maakte (met een hele jonge Leonardo DiCaprio), Moulin Rouge en The Great Gatsby. Succes verzekerd!

Openingsfoto: Michal Pudelka voor H&M. 

2 gedachtes over “Mijn favo items van ERDEM X H&M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.