Getest: lippenmasker van Starskin!

Lippenmasker getestEen lippenmasker: yay or nay? Ik had het tot voor kort nog nooit geprobeerd. Maar dit masker van Starskin zag er zo leuk uit dat ik het wel moest proberen! Lees je mee?

Het is nu echt herfst en buiten wordt het kouder. Voor mij betekent dat altijd een verandering van beautyproducten. De zonnebrandcrème en aftersun maken plaats voor lekkere en verzorgende crèmes en maskertjes.

Zachte lippen
Lippenmaskers heb ik tot nu toe altijd links laten liggen. Waarom weet ik eigenlijk niet. Want als er bij mij iets gevoelig is voor kou, dan zijn het wel mijn lippen. Ik smeer in de winter elke dag, anders krijg ik kloofjes en hele zere plekken.

De maskers van Starskin kende ik tot nu toe vanuit het buitenland. Van winkels op vliegvelden en van de Sephora. Maar Starskin wordt dus ook verkocht bij de Douglas.

Dreamkiss
In een wilde bui besloot ik maar eens het lippenmasker te kopen. ‘Dreamkiss’ heten ze. En in een verpakking zitten 2 maskers met als belofte ‘plumping & hydrating’. Het eerste is vooral leuk, het tweede noodzakelijk.

Toevallig had ik op dat moment net hele droge lippen, mét velletjes en een eerste kloof. Ik kon dus meteen aan de slag. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je eerst alle make-up verwijderen, zoals lippenbalsem of lippenstift.

Dreamkiss Starskin

Pellen en plakken
Stap 2 is dat je het masker van de buitenlagen ontdoet en dan zo’n 15 minuten op je lippen laat zitten. Gelukkig zit er in het midden een opening, zodat je nog normaal kunt ademen. Die 15 minuten vond ik best goed te doen. Het enige minpuntje was dat het masker na verloop van tijd een beetje zakte, waardoor ik het af en toe omhoog moest hijsen.

Na 15 minuten was ik de smaak ook wel een beetje zat, moet ik eerlijk bekennen. Hoewel het masker best aardig stevig zit, ontkom je er haast niet aan ‘iets te proeven’. Niet heel vervelend, maar nou ook niet bepaald een hele lekkere smaak.

Voor herhaling vatbaar?
Ik ga het masker sowieso nog een tweede keer proberen, aangezien 1 verpakking 2 maskers bevatte. Maar gezien het resultaat wil ik best nog wel eens zo’n masker kopen! In eerste instantie leek het masker niet zoveel te hebben gedaan, maar een dag later merkte ik echt wel verschil.

Mijn lippen waren nu niet bepaald voller, maar waren wel beter gehydrateerd. Dit effect heeft zo’n dag of 5 aangehouden en ik had geen last meer van velletjes of gescheurde huid. Superfijn! De prijs is echter wel behoorlijk: voor 10 euro heb je 2 maskers. Die koop je dus niet zomaar even.

Foto’s: By Françoise Blog. 

Een gedachte over “Getest: lippenmasker van Starskin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.