Review: The ritual of Sakura

The Ritual of SakuraGebruik jij wel eens producten van Rituals? Ik wel! De Hamam-serie is al jaren favoriet, maar daar is nu The Ritual of Sakura bij gekomen. Ik testte er 3 producten van.

Het Nederlandse merk Rituals bestaat inmiddels alweer een aantal jaar en heeft echt heerlijke producten en allerlei lijnen. Voor ieder wat wils, en dat is fijn. Het zijn ook leuke cadeautjes om te geven of te krijgen.

Zelf gebruik ik regelmatig producten uit de Hamam-serie, vooral in de wintermaanden. Dan is het echt superlekker om af en toe goed te scrubben en een verzorgend kleimasker aan te brengen.

The Ritual of Sakura
Nieuw voor mij waren de producten uit The Ritual of Sakura-lijn. Deze is gebaseerd op kersenbloesem en rijstmelk. Dit levert een hele delicate combinatie op die echt super is! Ik testte uit deze serie de shower foam, handcrème en de body cream.
handcreme The Ritual of SakuraIk was vooral erg benieuwd naar de handcrème, omdat mijn handen in de wintermaanden altijd wel een oppepper kunnen gebruiken. En dan wel een die niet te vet is en op je huid blijft liggen.

Goed voedend
Ik was blij verrast tijdens het gebruik: de crème trekt lekker in en lijkt ook echt wat voor je huid te doen. De geur is ook lekker, maar wel wat aanwezig. Mocht je erg gevoelig zijn voor dat soort dingen, dan is het misschien niet aan te raden deze te kopen.
shower foam The Ritual of Sakura
Het tweede product dat ik gebruikte was de shower foam. Ook een heerlijke geur, al moest ik wel even wennen bij het gebruik! Ik vond het niet echt duidelijk of ik nu eerst moest schudden, of dat ik het meteen kon gebruiken.

Ook kwam er meteen aardig wat schuim uit de bus, eigenlijk meer dan dat ik per sé nodig had. Maar het went. En nu vind ik de foam best een fijne afwisseling met mijn normale douchegels.
Body Butter The Ritual of Sakura
Body cream
En dan is er nog de body cream. Ik kijk er nu al naar uit om deze in de winter lekker veel te gaan gebruiken! Nu is het nog niet echt vaak nodig, maar zodra het kwik daalt weet ik waar ik mijn tijd aan ga besteden in de badkamer.

Dus zoek je nog een leuk cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen? Dan zijn dit zeker betaalbare aanraders. Of koop ze lekker voor jezelf als cadeautje. Enjoy!

Foto’s: By Françoise Blog. 

6 gedachtes over “Review: The ritual of Sakura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.