Klaar voor het voorjaar met Essie!

Go Ginza EssieBen jij al helemaal klaar voor de lente? Ik wel! Afgelopen week kocht ik 2 nieuwe lakjes van Essie: Go Ginza en Perfect Mate. Lekkere kleurtjes, daar ga je mij de komende maanden vaker mee zien.

Afgelopen winter verliep voor mij een beetje nagellakloos, op de een of andere manier kon ik me er niet toe zetten om een leuk lakje uit te zoeken en op te doen. Maar nu het weer voorjaar is heb ik het voornemen daar wat meer tijd en moeite in te steken. Want uiteindelijk wordt ik toch altijd wel erg vrolijk van een paar mooi gelakte nagels.

Go Ginza van Essie

Meestal heb ik in de zomer altijd wel een leuke lakje op. In de lente en zomer van 2016 was ik vooral van de nudes, zoals Blanc, Sand Tropez of Masterplan van Essie. Of zwart.

Nagellak Essie

Maar na wit komt kleur. Ik koos daarom in de zomer van 2017 al voor 2 lekkere softe, pastellerige kleurtjes van essie: Mint Candy Apple en Gelato. Ik heb ze uiteindelijk niet heel veel gedragen. Voor mijn werk waren ze iets te extreem. Zeker de blauwe tint, de gele kleur ging nog wel.

Mooi bij een bruine huid

Uiteindelijk bleef ik in 2017 dus vooral bij de ‘veilige’ kleuren hangen. Deze zomer hoop ik daar echter verandering in te brengen met 2 nieuwe vriendinnen: Go Ginza en Perfect Mate. De eerste is een hele lichte roze/lila kleur. Iets meer roze dan lila, maar wel lekker dekkend.

Perfect Mate is een roze/oranjeachtige kleur. Niet zo soft als Go Ginza, maar beide kleuren zullen niet alleen nu heel mooi staan maar ook in de zomer bij een gebruinde huid. Go Ginza heb ik al wel uitgeprobeerd, dit is echt een leuke, frisse kleur!

Een goede basis is het halve werk

Een kleine tip van mijn kant bij het nagels lakken: zorg eerst voor een mooie basecoat, zodat je nagels niet verkleuren. En sluit na 2 dunne laagjes kleur af met een mooie topcoat. Dit verlengt de levensduur van je nagellak aanzienlijk!

Zelf ben ik fan van de Essie Gel setter als finish. Waarom? Omdat deze de voordelen biedt van een mooie gelfinish, maar niet de nadelen van een gellak heeft. Ik merk namelijk dat de kwaliteit van mijn nagels behoorlijk achteruit gaat bij het gebruik van echte gelnagellak die moet drogen onder een lamp.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete zomerkleuren zijn! Neutrale kleuren, of juist felle tinten? Of draag je helemaal geen nagellak? Let me know!

Foto’s: By Françoise Blog.

Een gedachte over “Klaar voor het voorjaar met Essie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.