Mei: mijn maand in foto’s

De meimaand was een mooie maand. Een waarin in weinig blogde, maar wel veel leuke dingen heb gedaan en meegemaakt. Ik neem je mee, in een nieuwe rubriek: mijn maand in foto’s.

Zoals je wellicht is opgevallen heb ik in mei niet geblogd. Ik vond het ineens tijd voor een korte stop. Tijd voor andere zaken, zoals van het mooie weer genieten en leuke dingen doen.

Mei begon goed met Bevrijdingsdag. Die bracht ik door in de binnenstad van Leiden, dwalend door alle mooie straatjes en verlaten hofjes. Ik heb er heel wat leuke plekjes ontdekt.

Deventer en Harlingen

De week erna was het Hemelvaart en bezochten we Deventer, voor familiebezoek. Ook dit is echt een leuke plek om eens te bezoeken. Het is een oude stad met een erg leuk centrum. Genoeg huizen en straatjes om Instagram wekenlang te kunnen vullen met superleuke foto’s.

Harlingen

De week erop bezochten we Friesland, ook weer voor familiebezoek. ’s Avonds maakten we een tussenstop in Harlingen, waar ik bovenstaande foto maakte.

Elle Decoration Trend Event

En toen was er eind mei nog een leuke verrassing! Via een winactie van Theo-Bert Pot (neem ook een kijkje op zijn site!) won ik 2 kaarten voor het Trend Event van Elle Decoration. Ik ging er heen met Marjolein, van Interior by Lein.

Het Trend Event bestond uit meerdere presentaties over de laatste trends die waren gespot tijdens de Salone del Mobile in Milaan. De locatie waar het event werd gehouden, het NewWerktheater in Amsterdam, was echt geweldig! De combinatie van grafisch zwart en bruin met blauw en geel was verrassend fris.

NewWerktheater AmsterdamNewWerktheater Amsterdam 2NewWerktheater Amsterdam 1

Binnenkort volgt een nieuwe maand in foto’s. Juni heeft nog heel wat leuke dingen in petto, die ik uiteraard met jullie ga delen.

Foto’s: By Francoise Blog.

6 gedachtes over “Mei: mijn maand in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.