Juli: mijn maand in foto’s

St Vincents AntwerpenJuli is alweer voorbij en augustus is al halverwege. Tijd voor een nieuwe maand in foto’s! De afgelopen maand was een echte zomermaand, met onder andere een bruiloft, tripje naar Antwerpen en een blogtrip naar Arnhem. Kijk je mee?

De maand begon voor mij met een superleuke tour door het MaHo-kwartier in Rotterdam. Deze werd georganiseerd door Miss Publicity en ik schreef er eerder al een uitgebreide blog over. Deze is hier terug te lezen.Pasta Kantine Maho

Een zomerse bruiloft

Een mooie start, want op vrijdag 6 juli volgde de bruiloft van Marjolein, van Interior by Lein. Een superleuke meid die ik heb leren kennen via een Instagram-meeting in Arnhem vorig jaar!

Het klikte zo goed dat ik haar heb geholpen met het vinden van De Jurk. Ik ga hier geen foto’s van delen. Maar als je heel nieuwsgierig bent, kun je hem terugvinden in haar IG-feed.  Ik deel wel een foto van de geweldige locatie die middag.Gouda bruiloft

Citytrip Antwerpen

De dag erna stond een citytrip naar Antwerpen op het programma. De Man en ik hebben er een leuke wandeltocht gemaakt en ik spotte weer heel wat leuke winkels. Hier volgt binnenkort nog een aparte blog over.

Maar enkele adresjes kan ik al wel met jullie delen. Zo vond ik Den Botaniek erg Instagrammable, evenals St Vincents en Espoo. En uiteraard bezocht ik ook weer The Recollection.Citytrip Antwerpen

Dagje Utrecht

De week erna was het de beurt aan Utrecht. Samen met mijn moeder bezocht ik de bijzondere overzichtstentoonstelling van Jan Taminiau in het Centraal Museum.

Uiteraard hing hier ook de blauwe inhuldigingsjurk van koningin Maximá, evenals de rode jurk die ze ’s avonds droeg. Maar wat ik nog veel interessanter vond, was een jurk die is gebaseerd op de Japanse kamer in paleis Huis ten Bosch (zie hieronder).Jan Taminiau

Bloggers on tour in Arnhem

En op 21 juli bezocht ik samen met bloggers Evelyne en Mieke de gezellige stad Arnhem! We griezelden op grote hoogte in de toren van de Eusebius, lunchten bij Dudok en kochten chocola bij Olala Chocola.

Ik bracht ook weer een bezoekje aan Loft; een winkel met supermooie interieurspullen en kleding. Al met al was het een hele gezellige, maar warme dag. Ik heb in juli dan ook wel een aantal keer een bezoekje aan het strand gebracht! buitenzijde Loft

Bijpraten en bootjevaren

Eind juli volgde er ook nog een gezellig boottochtje door de grachten van Den Haag, tijdens een verjaardag van een vriend. Heel gezellig en mooi. Zeker omdat je zo’n stad niet vaak vanaf het water ziet.

En er was nog een gezellig bijpraatmiddag met een vriendin die ik al een tijdje niet meer had gezien. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt, ik deel daarom nog een andere mooie foto. Een van St Vincents in Antwerpen.St Vincents AntwerpenHoe was jouw maand?

Foto’s: By Françoise Blog. 

3 gedachtes over “Juli: mijn maand in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.