Augustus: mijn maand in foto’s

Maand in foto's Augustus was ook weer een superleuke maand met heel veel verschillende activiteiten. Ik had onder andere een bloggersmeeting in Utrecht en een high tea in Den Haag. Kijk je mee?

Hoe was jouw maand? Ben je weggeweest of bracht je de zomer in Nederland door? Ik heb gewerkt, maar af en toe ook wel een middagje vrij gehad. En uiteraard stonden er, net als in juli, weer heel veel leuke dingen op het programma!

Bloggersmeeting Utrecht

Zaterdag 4 augustus reisde ik al vroeg af naar Utrecht voor een bloggersluch, georganiseerd door Evelyne, Mariëlle en Anne. In totaal waren we met 15 bloggers, er was in De Bakkerswinkel (een aanrader!) een lunch geregeld.Instagram-lunch UtrechtIk vond het erg leuk om zoveel nieuwe bloggers te ontmoeten en ook oude bekenden (Senja en Evelyne) opnieuw te zien. Het was een eerste kennismaking. Hopelijk volgen er nog meer van dit soort meetings, zodat we lekker veel ervaringen kunnen uitwisselen!

High tea

De dag erna werd ik door Marjolein verrast met een high tea bij het Vlaamsch Broodhuys in Den Haag. Wat ik vooral erg leuk aan vond was de grote selectie hartig beleg en verschillende soorten brood. En je kon alles zelf beleggen, iets wat ik ook altijd erg leuk vind! Het was echt heerlijk.Vlaamsch BroodhuysIk weet nu al dat ik hier zeker nog een keer terug ga komen, aangezien ik een hele grote broodliefhebber ben. Het interieur was, zoals je kunt zien, ook erg leuk.

Op stap in Brabant

Omdat het zondag 12 augustus onze trouwdag was gingen lief en ik een weekendje richting Brabant. Ik heb zelf een aantal jaar in Tilburg gewoond en gestudeerd, zo af en toe vind ik het leuk om er weer terug te zijn. VerkadeFabriek Den BoschDie vrijdag bezochten we Den Bosch en aten we ’s avonds in de oude Verkadefabriek. Hier kwam ik deze gave street art tegen. Uiteraard moest ik ermee op de foto.

Zaterdag en zondag hebben we lekker gewandeld en kon ik mijn Lensball uitproberen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn eerdere blogErvaringen Lensball bos

Op naar Zeeland

Het weekend erna bezochten we vrienden in Zeeland, maar hier heb ik helaas niet heel veel foto’s van. En ook het laatste weekend van augustus moet het zonder beeld doen. Dat was namelijk het moment waarop ik besloot om thuis een grote schoonmaak te houden. Na zoveel leuke weekenden (en een fulltime baan) was dat er namelijk wel een beetje nodig.

Ik deel daarom nog een laatste foto van een etentje in Tilburg, van het weekend in Brabant. Dat was bij de Houtloods, een erg bijzonder restaurant met heerlijke slow juices.De Houtloods

Laat je weten hoe jouw maand was? Ik ben benieuwd!

Foto’s: By Françoise Blog. De groepsfoto tijdens de bloggerslunch werd gemaakt door Leyla.   

3 gedachtes over “Augustus: mijn maand in foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.