Verrassende dingen om met kerst te doen

Verrassende kerst Ben jij al klaar voor kerst? Of is dit niet jouw feest en hoop je dat de feestdagengekte weer snel voorbij is? Of je nu ‘team kerst’ bent of juist niet, ik deel graag een paar verrassende dingen met je, die je met kerst zou kunnen doen.

Ik breng kerst door met familie, wat altijd erg gezellig is. Maar stel nou dat je eens wat anders wil doen? Dan heb ik een paar leuke tips voor je.

Ga naar de sauna

Een keer wat anders doen met de kerstdagen? Een aantal sauna’s in Nederland heeft een arrangement voor de feestdagen. Of gewijzigde openingstijden. Dat is zeker weer eens wat anders!

Zet je geliefden op de foto

Hoeveel mooie foto’s heb jij eigenlijk van je zus, vader, oma of vriendin? Vaak hebben we van de mensen die het dichtst bij ons staan eigenlijk helemaal niet zoveel mooie portretfoto’s. Ik in elk geval niet. Dus pak die camera erbij en neem eens uitgebreid de tijd voor een leuke fotosessie!kerst ideeën

Bezoek eens een bejaardentehuis

Er zijn met de feestdagen best wel wat mensen die weinig tot geen bezoek krijgen. Misschien wel dichterbij dan je denkt. Dus bezoek eens een bejaardentehuis en neem iemand mee uit wandelen. Of geef je op om vrijwilligerswerk te doen.

Maak dat fotoalbum af, of lees eens dat boek

Dingen waar je normaal niet aan toe komt kun je nu mooi oppakken. Dus lees eens dat leuke boek! Of maak eens dat fotoalbum af!

Schrijf op wat je hebt bereikt

Ook een goede. Sta je weleens stil bij wat je het afgelopen jaar of jaren hebt bereikt? Schrijf het op!kerst DIY

Ga voor de thuisspa

Doe een lekker maskertje op, koop een bathbomb… Scrub je huid… Allemaal dingen die best lekker zijn om eens te doen als je wat meer tijd hebt! Zet wat kaarsen neer om het gezellig te maken.

Ga voor een winter-bbq

Wie zegt dat je alleen in de zomer kunt barbecueën? Ook in de winter kun je dit doen! Uiteraard wel met een dikke jas aan.

Heb jij nog leuke tips? Laat ze dan achter bij de reacties.

Foto’s: Pexels.com.

2 gedachtes over “Verrassende dingen om met kerst te doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.