Review Benefit Hoola-bronzer en Rockateur-blush

Hoola bronzer reviewHeb jij een make-upmerk dat je nog weleens wilt uitproberen? Ik heb er nog wel een paar op mijn lijstje staan. Afgelopen najaar had Benefit Cosmetics een leuke, tijdelijke uitgave die ik niet kon laten liggen.

Benefit Cosmetics is – naast Laura Mercier, Bobbi Brown en Nars – een van de make-upmerken waar ik graag nog eens een product van wilde uitproberen. Niet alleen vanwege de superleuke verpakkingen, maar vooral door alle goede recensies.

Het van oorsprong Amerikaanse merk werd opgericht in 1976 en valt tegenwoordig onder Moët Hennessy – Louis Vuitton (LVMH), de wereldberoemde en toonaangevende luxeproductengroep.

Handig palette

Benefit Cosmetics staat om een aantal producten bekend, zoals de mascara’s. 1 product waar ik ook lovende verhalen over hoorde, was de Hoola-bronzer. Toen ik afgelopen najaar tegen een superleuk setje aanliep met meerdere producten, was ik dan ook snel verkocht!’Benefit Pretty in the USA’ bevat naast de bronzer ook de Rockateur-blush en de Dandelion Twinkle-highlighter. Ook bevat de verpakking een wenkbrauwpotlood. Het palette werd samen met een leuk boekje geleverd, waarin werd uitgelegd hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Hoola-bronzer

Eerste in de rij is de Hoola-bronzer. In het boekje wordt uitgelegd hoe je deze kunt opbrengen om te bronzen, of om te contouren. De bronzer bevat aardig wat pigment, dus zeker in de wintermaanden is het wel belangrijk om niet te veel product te gebruiken.En gebruik een goede kwast, voor een mooier en egaler resultaat.Hoola bronzer palette

Rockateur-blush

Dit is echt een van mijn favoriete blushes geworden! De Rockateur heeft een subtiele glans en is niet te heftig qua kleur. Laat je dus niet misleiden door de kleur in de verpakking. En weet je wat ik hier het allerleukste aan vind? De geur! Ik heb werkelijk waar nog nooit eerder een blush gehad die zo lekker rook! Alleen al daarom is hij wat mij betreft de koop waard.

Dandelion Twinkle-highlighter

Het derde product in de palette is de Dandelion Twinkle: een mooie subtiele highlighter. Ook hier ben ik erg over te spreken. Ik heb in het verleden weleens een palette van MAC Cosmetics gekocht, maar eigenlijk alle kleuren die hier in zaten, waren het net niet. Een dure miskoop.Maar dat maakt deze highlighter helemaal goed. Wat een mooie subtiele glans! Dus wil je je make-up een beetje spicen? Breng dan deze highlighter aan voor een extra touch.

Nooit meer anders

Hoewel ik het wenkbrauwpotlood al snel heb weggedaan, was dit palette zeker de aanschaf waard. Ik gebruik hem nu wekelijks. Soms gebruik ik zowel de bronzer als de blush, maar die laatste gebruik ik ook vaak alleen. Review Hoola bronzerHet palette is op dit moment niet meer te koop, maar Benefit heeft regelmatig leuke setjes of aanbiedingen. Dus hou vooral hun website in de gaten, of ga langs bij een van de verkooppunten.

Foto’s: By Françoise Blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.