Review The False Lashes-mascara van Essence

The false lashes mascara Heb jij een favoriete mascara? Of wissel je af en heb je niet echt een vast merk? Een vriendin van mij gaf me een tijdje geleden de tip eens The False Lashes-mascara van Essence uit te proberen. 

Deze keer een kleine minireview van een mascara die ik pas geleden heb ontdekt dankzij een vriendin. The False Lashes-mascara van Essence. Een echte budget-topper!

The False Lashes-mascara

Deze mascara kost ongeveer 3 euro, wat een stuk goedkoper is dan veel andere mascara’s die je bij een drogist koopt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over luxere merkproducten van bijvoorbeeld Dior, Lancôme of Chanel.

De lichtgebogen vorm van het borsteltje doet mij echter wel heel erg denken aan die van de Hypnôse Drama, van Lancôme. En wat mij betreft heeft deze mascara ook bijna hetzelfde effect. Een gekrulde wimper met veel volume.

Geen waterproof versie

Ik ben echt heel tevreden over deze mascara, en dat terwijl ik budgetproducten vaak niet echt overtuigend vind. Kleuren zijn minder mooi, of producten bevatten minder pigment. En ik heb ooit een budgetmascara gehad waarbij de borstel al na 1 keer gebruiken brak. The false lashes mascara close-upHeeft het product dan écht geen nadelen? Jawel. Zo vind ik het jammer dat er geen waterproof versie van beschikbaar is, al overleef je met deze mascara wel een intensieve workout zonder panda-ogen. En nog een puntje: het duurt lang voordat de opgebrachte mascara droog is. Je moet dus wél even geduld hebben.

Foto’s: By Françoise Blog.

2 gedachtes over “Review The False Lashes-mascara van Essence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.