Review World of Style van Aimee Song

World of Style De Amerikaans-Koreaanse Aimee Song heeft op Instagram maar liefst 5,1 miljoen volgers. Om haar It-girl status te vieren, kwam er dit voorjaar een tweede boek uit. ‘ World of Style’ heet het, en het staat vól met mooie looks.

Ik ken Aimee Song dankzij haar eerste boek, ‘Capture your style’. Dit is een echte musthave om niet alleen beter te leren fotograferen, maar ook om Instagram beter te snappen. Ik heb er veel aan gehad.

Lookbook door de jaren heen

Om die reden hoopte ik stiekem dat dit tweede boek dezelfde lijn zou volgen. Helaas is dat niet helemaal het geval. ‘World of Style’ is vooral een beeldverslag van de outfits die ze in de afgelopen jaren heeft gedragen.World of Style 3Op zich is dat helemaal niet verkeerd; Aimee heeft in de loop der tijd zulke mooie jurken, broeken, blouses en truien gedragen dat het zeker geen straf is om naar te kijken. En soms is het ook een feest van herkenning, als je foto’s ziet die ze eerder al op Instagram plaatste.

‘Packing 101’

Verder deelt Aimee tussen alle foto’s door ook nog wat tips. Zoals een ‘packing 101’, of leuke eetadresjes in bepaalde plaatsen. Alles bij elkaar geeft het boek een mooi tijdsbeeld. World of Style 2Maar toch. Tóch bekruipt mij ergens het gevoel dat het een ‘moetje’ was. Want waarom is er anders zo’n groot verschil tussen het eerste en het tweede boek? Aan het eerste boek heb ik inhoudelijk nog steeds heel veel, bij ‘World of Style’ is dat gevoel er toch een stuk minder.

Inspiratie

Zou ik iemand anders aanraden het boek te kopen? Niet echt, tenzij je vooral op zoek bent naar inspiratie. In alle andere gevallen zou ik eerder ‘Capture your style’  aanraden.World of Style 4Foto’s: By Françoise Blog.

3 gedachtes over “Review World of Style van Aimee Song

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.