De leukste adresjes in Antwerpen

leukste adresjes AntwerpenAntwerpen is zo’n stad waar je mij met gemak 3 dagen naartoe kunt sturen. Eigenlijk vind ik er alles wel leuk: de straten, de restaurants, de winkels… Ik deel een paar van de leukste adresjes met je.

Antwerpen is vanuit Nederland goed aan te reizen; of je nu de auto pakt of met de trein afreist. Ik kom er graag en ontdek tijdens elk bezoek wel weer nieuwe leuke plekken.

De Plantentuin

Hier werden in de negentiende eeuw planten gekweekt voor de toenmalige School voor Geneeskunde, Chemie en Plantkunde. Op dit moment is het een botanische tuin met broeikas voor exotische planten en cactussen. Als je de stad even zat bent, of mooie foto’s wilt maken, is dit een ideaal rustpunt middenin Antwerpen.Plantentuin Antwerpen
>> Leopoldstraat 24, Antwerpen.

The Recollection

Dit is een van mijn favoriete winkels aan de bekende Kloosterstraat. Hier koop je de lekkerste geuren, mooiste kaarsen, planten, serviezen en andere zaken waarvan je soms niet eens wist dat je ze wilde hebben. Je bent gewaarschuwd!The Recollection Antwerpen>> Kloosterstraat 54, Antwerpen.

Espoo

Deze winkel kwam ik tijdens mijn laatste bezoek aan Antwerpen tegen en ik was meteen verkocht. Hier ga je naartoe voor het mooiste Scandinavische design, van merken als Muuto, HAY, Normann Copenhagen en Ferm Living. Het is een grote winkel, dus neem je tijd.Espoo Antwerpen>> Kloosterstraat 75/77, Antwerpen.

St Vincents

Een stoere winkel in een oude drukkerij, wat wil je nog meer? Hier ga je naartoe voor leuke kleding (ook voor hem), een lekker kopje koffie en superleuke interieuritems. Op de eerste verdieping worden regelmatig exposities gehouden.St Vincents Antwerpen St Vincents Antwerpen 2>> Kammenstraat 66, Antwerpen.

Fred + Ginger LABO

Het lijkt er soms wel op alsof ze in Antwerpen grossieren in bijzondere panden. Zo ook deze winkel, die eveneens op een bijzondere locatie zit. De winkel voert een aantal mooie kledingmerken, plus lifestyleobjecten. Leuk om rond te kijken.fred + ginger LABO Antwerpen>> Kloosterstraat 13, Antwerpen.

Wat is jouw favoriete adres in Antwerpen?

Foto’s: By Françoise Blog.

10 gedachtes over “De leukste adresjes in Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.