Review Chubby Sticks van Clinique

Chubby Stick CliniqueBen je op zoek naar een leuk voorjaarskleurtje voor op je lippen? Dan zijn de Chubby Sticks van Clinique misschien wel wat voor jou!

Ik hou van lipgloss en van lippenstift, maar soms vind ik lippenstift te heftig en lipgloss te veel gedoe. Vooral omdat veel soorten nogal plakkerig zijn. Herkenbaar? Of heb je daar geen moeite mee?

Chubby Stick

Laatst probeerde ik voor het eerst de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique. Zelf zegt het bedrijf hierover: ‘Dit is een supervoedende balsem die boordevol verzorgende stoffen zit zoals shea- en mangoboter. Precies wat droge, gevoelige lippen nodig hebben om comfortabel zacht en soepel aan te voelen.’

Nou, dat klopt wel aardig. De stick smeert makkelijk en werkt inderdaad verzorgend. Wil je meer? Dan draai je aan de knop op de onderkant. Zelf koos ik voor de kleur Woppin’ Watermelon, maar er zijn in totaal 17 kleuren; van dieppaars tot lichtroze.

Subtiel met een parelmoerglans

Ben ik tevreden? Ja. De kleur is subtiel en heeft een lichte parelmoerglans. Daar moet je wel van houden. Hij is echter makkelijk aan te brengen en geeft meteen een verzorgd gevoel. En hij is net even wat chiquer dan een simpele lippenbalsem met een kleurtje.Chubby Stick Clinique openHet nadeel is dat de kleur geen maaltijd overleeft, je zult dus wel meerdere keren per dag moeten smeren. Maar als je dat niet erg vindt, dan is dit een leuk product om eens uit te proberen.

Foto’s: By Françoise Blog. 

7 gedachtes over “Review Chubby Sticks van Clinique

    1. Ze zijn duurder dan een Labello, dat klopt. Het is en blijft Clinique. Maar het is dan ook een ander product dan een lippenbalsem. Het zit tussen lippenstift en lipgloss in. Het grote verschil met die producten is dat ze verzorgend zijn.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.